Alper Uludağ, Konyaspor'dan ayrıldı

Serdar Gürler ile yolların ayrılmasından sonra Süper Lig ekibi Konyaspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Alper Uludağ ile yollar ayrıldı.

İttifak Holding Konyaspor'da Alper Uludağ ile yollar ayrıldı. Adana Demirspor'un, Konyaspor'la sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Alper Uludağ ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.Tecrübeli oyuncu Konyaspor’a sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile veda etti. Alper Uludağ açıklamasında, “ Bazı sevdalar yarım kalır ama elbet bir gün tamamlanır. Bir gün yeniden buluşmak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.
 

Alper Uludağ kimdir?

 Alper Uludağ 1990 yılında Belçika’da dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına doğup büyüdüğü Belçika’da Verbroedering Geel takımı alt yapısı ile adım atmıştır. Ardından Psv, Aachen alt yapılarında futbol eğitimi almış, 2010 yılında Aachen takımı ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. Daha sonra Ingolstadt, Kayserispor ve Trabzonspor takımlarında forma giymiştir. 2016 yılında Akhisar takımına, 2017 yılında ise Gençlerbirliği’ne transfer olmuştur. 2019 yılında Konyaspor'a gelen Alper, Konyaspor ile 2022 yılında karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri