Alper Avcı'nın galibiyet hesapları

Anadolu Selçukspor'un başında çıktığı 10 maçta 1.60 puan ortalaması tutturan Mustafa Alper Avcı kalan 2 karşılaşmayı da kazanarak ligi galibiyetlerle noktalamak istiyor

Spor Toto 2.Lig'in 22.haftasında teknik direktör Cenk Özcan'dan boşalan koltuğa getirilen Mustafa Alper Avcı, Konya Anadolu Selçukspor'u yükselişe geçirdi. Genç teknik adam Anadolu Selçukspor'un başında çıktığı 10 maçta 1.60 puan ortalaması yakaladı. Mustafa Alper Avcı kalan 2 maçı da kazanıp ligi galibiyetlerle noktalamanın hesaplarını yapıyor.

FARKLILAR YAŞATTI

Anadolu Selçukspor'un teknik direktörlük koltuğuna gelmesiyle birlikte takımda hem hava hemde taktiksel anlamda farklılıkar yaşatan Mustafa Alper Avcı, takıma birçok yenilik kattı. Küme düşme potasına yaklaşan Anadolu Selçukspor'un teknik patronluğunu devralarak 10 maçta 16 puan ortalaması yakalayan Mustafa Alper Avcı, 1.60 puan ortalaması yakaladı. Evinde ağırladığı Sivas Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Anadolu Selçukspor'un play-off şansı bu karşılaşma ile son buldu.

ONUR MÜCADELESİ VERECEĞİZ

Haftasonu deplasmanda Pendikspor'a konuk olacak olan yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Mustafa Alper Avcı karşılaşmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, "Aslında değerlendirmeye Kocaeli Birlik Spor karşılaşması ile başlamamız gerekiyor. Çünkü o maça giderken Play-Off iddiamıza tutunma adına gitmiştik. Fakat istemediğimiz bir sonuç oldu ve bu yüzden içerdeki Sivas Belediye spor karşılaşması bizim için biraz daha prestij mücadelesine dönüştü. Ama diğer taraftan da bizim hedefimiz ligi bitirebildiğimiz en yüksek puanla, en iyi noktada bitirebilmek. O yüzden hala da onun mücadelesini vermeye devam ediyoruz" dedi.

GENÇLERE ŞANS VERDİK

"Bir yandan da şunu unutmamamız gerekiyor" diyen Avcı konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Atiker Konyaspor'un pilot takımı olduğumuz gerçeği var. Futbolcu yetiştirici bir kimliğimiz var, bu kimliğimizin dışına çıkmamamız gerekli. Göreve geldikten sonra Maksut gibi, Özkan gibi, Süleyman gibi, Burak gibi genç oyunculara şans vermeye çalıştık elimizden geldiği ölçüde. Son oynadığımız Sivas Belediyespor maçında da fırsat verdik. Maçın geneline baktığımız zaman iyi de oynadığımızı düşünüyoruz. Bazı oyuncularımızın biraz maç eksiği var. Bunlar zamanla kapatılabilecek eksiklikler. En azından biz kendi adımıza onlara olabildiğince fazla şans vererek katkı sağlamaya çalıştık. Kalan iki haftada da bu oyuncuları tekrar maçlarda ve antrenmanlarda görerek önümüzdeki seneyle ilgili planlamada değerlendirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalara devam edeceğiz."

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri