Alper Avcı:Her şey bitmedi

Sakaryaspor karşılaşmasın ardından değerlendirmelerde bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı henüz herşeyin bitmediğini kalan maçlarda en iyi sonuçları alacaklarına inandığını ifade etti

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, deplasmanda aldıkları 2-1'lik Sakaryaspor yenilgisini değerendirdi. Teknik direktör Alper Avcı'nın açıklamaları şu şekikde: İlk yarıda temkinli oynadık. Bireysel bir hatadan dolayı çok basit bir gol yedik. Golün ardından oyuna yeniden ortak olduk.  Pozisyonlar bulduk ve beraberlik golünü attık. Rakibimizin kalemizde etkili olduğu bir pozisyon olmamasına karşın ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı. Rakibimizin 10 kişi kalmasının ardından yaptığımız hamlelerle ikinci golü aradık. Oyunun genelinde takım olarak iyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarıda önemli pozisyonlar bulduk, tek eksiğimiz goldü. Pozisyon üretme noktasında, kanatları, merkez hücumlarını çok iyi kullandık ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Sahada takım savunmasını çok iyi yaptığımız bir maçta kendimize yakıştıramadığımız bir gol yedik. Rakibimizin iki kişi ile geldiği bir pozisyonda defansımız çizgi halinde yakalandı ve geriye düştük. Sakaryaspor karşısında iyi mücadele ettik, oyuncularımı tebrik ediyorum. Zaten oynadıkları güzel oyunun karşılığında rakipleri tarafından da tebrik edildiler.

Yenilmezlik serimizi belki sürdüremedik ancak lig henüz bitmedi, bizim hedefimiz sezonu bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmek. Önümüzde 5 tane daha maç var. Bunların üçü doğrudan rakiplerimiz ile. Kalan haftalarda biz iç sahada ki galibiyet serisini sürdürüp deplasmanlardan da alabildiğimiz kadar çok puan alıp en iyi noktada ligi tamamlamak istiyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri