Alper Avcı: İyiye gidiyoruz

Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mustafa Alper Avcı, haftasonu evinde oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçını öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta oynadıkları Gümüşhanespor maçını değerlendiren Alper Avcı, "Gümüşhane takımının iyi bir takım olduğunu ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu biliyorduk. Biz oraya en kötü bir puan düşüncesiyle gitmiştik ve maça da istediğimiz gibi başladık. Bir noktaya kadar her şey istediğimiz gibi gitti. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık. Oyuncularımız verdiğimiz görevleri sonuna kadar yerine getirdi. Sistemli bir şekilde oynadık. Akabinde golü de bulduk daha sonra oyun gidişatında son uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olduk ama ben bütün oyuncularımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Kendi adıma söylemem gerekirse ileriye yönelik umut veren bir oyun sergilediler. Maçın geneline bakınca beraberliğe bile üzüleceğimiz maçtı. En azından oyuncularımız beraber dertlenip beraber üzüldüler. Bu takım olma adına sevindirici tabi. Önümüzdeki haftalarda skora da yansıtarak daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Burada şunu belirtmek istiyorum uzatma dakikasında yediğimiz golde kalecimiz Mücahit’in hatasıyla gol yediğimiz belirtiliyor ancak bu tek kişiye yüklenecek bir hata değil. Takım olarak hepimizin hatası ve görüntülerden izlediğimiz kadarıyla bu tamamen rakip oyuncunun akıl dolu bir şaşırtmasından kaynaklandı. Rakip oyuncunun şaşırtmasına aldandı diye de Mücahit’i suçlayamayız” dedi.

HEDEFİMİZ GALİBİYET

Hafta sonunda iç sahada oynayacakları Zonguldak Kömürspor  müsabakasının  önemli olduğuna dikkat çeken teknik direktör Alper Avcı “Sonuçta bizim felsefemiz geçtiğimiz sezondan beri rakiplerden çok kendimiz neler yapabildiğimiz. Gittikçe iyi bir görüntümüz var. Tabii ki iç sahada oynayacağımız iyi bir rakip. Galip gelmek istiyoruz. Sonuçta kendi sahamızda Gümüşhane maçının telafisini burada yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri