Almanya'daki Demiryolu Grevi Ulaşımda Aksamalara Sebep Oldu

Alman Tren Makinistleri Sendikası'nın (GDL) bugünden itibaren yolcu trenlerinde başlatığı 4 günlük grev demiryolu ulaşımında aksamalara sebep oldu.Bavyera eyaletinde kasaba ve köylerdeki istasyonlarda da duran 'RB/RE' trenleri seferlerinin yarısının...

Alman Tren Makinistleri Sendikası'nın (GDL) bugünden itibaren yolcu trenlerinde başlatığı 4 günlük grev demiryolu ulaşımında aksamalara sebep oldu.

Bavyera eyaletinde kasaba ve köylerdeki istasyonlarda da duran 'RB/RE' trenleri seferlerinin yarısının iptal edildiği ve şehirler arası hizmet veren 'İC/İCE' hızlı trenlerin seferlerinde de ciddi aksamalar yaşandığı açıklandı.

Bu sabah Augsburg tren garı üzerinden hiçbir hızlı trenin geçmediği ve Münih'te banliyö trenlerinin saatte bir hareket ettiği bildirildi. Çok sayıda yolcu grev nedeniyle otomobile ve otobüslerle işe ve okula gittiler.

Yolculardan Hüseyin Oluç, internette bir aksama olmayacağını gördükten sonra Waldkraiburg kasabasındaki tren istasyonuna geldiğini fakat trenin gelmemesi sebebiyle Münih'teki randevusuna geç kaldığını söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri