Almanya'da Üç Ayrı Kazada 6 Genç Öldü

Almanya genelinde meydana gelen kazalarda, altı genç hayatını kaybetti. Üç ayrı kentte yaşanan kazalarda ölen gençlerin yaşları ise 16 ile 21 arasında.

Almanya genelinde meydana gelen kazalarda, altı genç hayatını kaybetti. Üç ayrı kentte yaşanan kazalarda ölen gençlerin yaşları ise 16 ile 21 arasında.

Önceki gece Osnabrück kentinde yaşları 16 ile 19 arasında değişen beş gencin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Tamamen parçalanan otomobilde bulunan 17 ve 19 yaşındaki üç genç olay yerinde, 17 yaşındaki bir genç ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

YAYAYA ÇARPTI

Kuzey ren Vestfalya Eyaleti’ndeki Reken kasabasında meydana gelen kazada ise ehliyetini yeni alan 18 yaşındaki sürücü, 16 yaşındaki kızı çarparak ölümüne sebep oldu. Genç kızın evine 300 metre kala hayatını kaybettiğini belirten polis sözcücü, "Gece karanlık ve yağışlıydı. Kazanın meydana geldiği yerde ışıklandırma yok ve yayalar için yol bulunmuyor. Büyük ihtimalle sürücü, genç kızı görmedi." diye açıklama yaptı. Kazaya neden olan ve şok yaşayan sürücü ise hastanede tedavi altına alındı.

Baden-Württemberg eyaletinin Bietigheim kentinde ise 21 yaşındaki genç kadının kullandığı otomobil virajda savrulduktan sonra karşı yönden gelen aracı çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü de hastaneye kaldırıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri