Almanya'da İki Çocuk Evlerinde Ölü Bulundu, Anne Gözaltında

Almanya'nın güneyindeki Esslingen şehri yakınlarındaki Köngen kasabasında, dün ihbar üzerine verilen adrese giden polis ekipleri iki kız çocuğu cesedi ile karşılaştı.Olay yerinde 7 ve 10 yaşlarında iki kız çocuğun cesedini bulan polis...

Almanya'nın güneyindeki Esslingen şehri yakınlarındaki Köngen kasabasında, dün ihbar üzerine verilen adrese giden polis ekipleri iki kız çocuğu cesedi ile karşılaştı.

Olay yerinde 7 ve 10 yaşlarında iki kız çocuğun cesedini bulan polis ekipleri cinayet masası uzmanlarını da olay yerine çağırdı.

Çocukların annesi cinayet şüphesi ile gözaltına alınırken, çocukların kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği açıklandı. Polisten yapılan ilk açıklamada Köngen’in sanayi bölgesine yakın bir yerde olan bir konutta meydana gelen olay sırasında çocukların babasının evde olmadığı bilgisi de verildi.

Komşular ve çevre sakinleri ise şok içinde olduklarını ifade etti. Savcılığın el koyduğu olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yapılıyor.

Yaklaşık iki hafta önce Ulm yakınlarında A8 otobanında küçük bir alt geçitte araç içinde 11 yaşında bir kız çocuğu cesedi ve ağır yaralı 2 yaşında bir erkek çocuk bulunmuş ve olayla ilgili yine anne zanlı olarak gözaltına alınmıştı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri