Alman Turistin Cesedi Bulundu

Dört gün önce Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu Turizm Merkezi'nde arkadaşı ile birlikte denize girdikten sonra kaybolan Alman turistin cesedine ulaşıldı. Değişik kurumlara ait 39 dalgıç Alman turist Renner Axel (31), denize...

Dört gün önce Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu Turizm Merkezi'nde arkadaşı ile birlikte denize girdikten sonra kaybolan Alman turistin cesedine ulaşıldı.

Değişik kurumlara ait 39 dalgıç Alman turist Renner Axel (31), denize girdiği Aktaş mevkiinde pazar gününde bu yana arama yapıyor. Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı Arama Kurtarma Tabur Komutanlığı (JÖAK-JAK) su altı timi dalgıçları sabah 06.30 sularında Aktaş mevkiinde kaybol Alman Renner Axel'in denize girdiği noktadan bir kilometre kıyıya yakın bir kayalıkta bulunduğu kaydedildi. JÖAK-JAK su altı dalgıçlarının bulduğu cesedi zodyakla kıyıya çıkartıldığı ifade edildi. Ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Axel'in cesedinin savcılığın yapama inceleme sonrası Antalya Adli Tıp Kurumu götürüleceği belirtildi. Axel'le birlikte denize giren Alman Lothar Blumel (70) cesedi Aktaş mevkiinde ikinci ulaşıldıktan sonra Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri