Alman Birinci Devlet Televizyonun Anahaber Bültenine Türk Sunucu Geliyor

Alman Birinci Devlet Televizyonu ARD'deki haber bülteni Tagesthemen'i bir Türk sunacak. Haber bülteninin sunucularından biri olan İtalyan bir aileye mensup Ingo Zamperoni’nin ARD'nin Washington stüdyosuna tayin edilmesi üzerine, yerine 1 Şubat 2014 tarih.

Alman Birinci Devlet Televizyonu ARD'deki haber bülteni Tagesthemen'i bir Türk sunacak. Haber bülteninin sunucularından biri olan İtalyan bir aileye mensup Ingo Zamperoni’nin ARD'nin Washington stüdyosuna tayin edilmesi üzerine, yerine 1 Şubat 2014 tarihi itibariyle Pınar Atalay getirildi.

Ingo Zamperoni kendisi için Tageshemen ekibini terk etmenin zor olacağını, ancak Washington'daki yeni görevi için de heyecan duyduğunu söyledi. Pınar Atalay ise yeni görevinin öneminin farkında olduğunu söyledi.

Pınar Atalay halen Phoenix kanalında tartışma programı sunuyor.

Ingo Zamperoni Haziran 2012'de Almanya ile İtalya arasındaki milli maçta Almanya 2-0 geride iken devre arasında yayınlanan haber bülteninin sonunda gülümsemiş ve “İyi olan kazansın” demişti. Ingo Zamperoni'nin bu sözü bazı izleyiciler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri