‘Allah’tan korkun, İsrail ile ticareti hemen bitirin’

Siyonist düşman kadar Siyonist zalimlere ekonomik anlamda can damarı olan İslam ülkelerinin liderlerinin de konuşulması gerektiğini ifade eden AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “ Allah’tan korkun. İsrail ile ticareti kesin” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi, ‘Gazze’ye Destek, Siyonizme Lanet’ konulu basın açıklaması gerçekleştirdi. Teravih namazına müteakip Kültürpark Kudüs nöbet çadırı önünde düzenlenen programa, AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara'nın yanı sıra; Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen ve çok sayıda kişi katıldı.

'İSRAİL LAFTAN DEĞİL GÜÇTEN ANLAR' SÖZÜNÜN HAKLILIĞI GÖRÜLDÜ

AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, içerisinde bulunulan Ramazan-ı Şerif’te her yıl olduğu gibi Filistin'in yine Siyonist İsrail saldırılarıyla karşı karşıya kaldığını belirtti. “Her yıl bu mübarek ayda Filistinli Müslümanlara yönelik şiddetini arttıran Siyonistler bu yıl iyice zıvanadan çıktı ve insanlıktan uzak bir halde terör faaliyetlerini sürdürüyor” diyen Başkan Kara, “160 günü aşkın bir süredir Gazze’de tarihin en acımasız soykırımlarından birini gerçekleştiren Siyonist İsrail rejimi son günlerde dilimize getirmeye dahi haya ettiğimiz iğrenç saldırılara girişti. Bu bağlamda Gazze’de bulunan Şifa Hastanesi’ne yönelik akıl almaz bir saldırı başlatan işgalciler, hastane içerisindeki çok sayıda kadına tecavüz etti. Yapmış oldukları son insanlık dışı saldırılarla tiynetlerini ortaya koyan Siyonistler, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 'İsrail laftan anlamaz, güçten anlar' sözünün haklılığını da gözler önüne serdi” şeklinde konuştu.

ACI TABLONUN EN BÜYÜK SEBEBİ ACİZ İSLAM ÜLKELERİ LİDERLERİ!

Siyonist düşmanını defalarca konuştuklarını, defalarca telin ettiklerini ve defalarca lanetlediklerini dile getiren AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ancak görmekteyiz ki artık Siyonist düşman kadar o zalimlere zulmetme cesaretini veren İslam ülkelerinin liderlerini de konuşmamız gerekiyor. Artık Siyonist düşman kadar Siyonist zalimlere ekonomik anlamda can damarı olan İslam ülkelerinin liderlerini de konuşmamız gerekiyor. Bugün içerisinde bulunduğumuz acı tablonun en büyük sebebi İsrail rejimine karşı aciz bir siyaset yürüten İslam ülkelerinin liderleridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun, İslam’a sarılın, dinimizin izzetini kuşanın! Sizin acizliğiniz yüzünden Gazze’de kadınlarımız tecavüze uğruyor.”

İSRAİL' İLE TÜM İLİŞKİLERİ KESİN

Filistinlilerin bugün insanlık dramının en acısını yaşadığının altını çizen ve sadece kendi toprakları için değil tüm İslam coğrafyası için bedel ödediklerini vurgulayan Kara, şunları kaydetti: “Öyle ki; Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücahede vermiyor. Filistinli kardeşlerimiz aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de mücahede ediyor. Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değil. Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; Hamas sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşıyor. Tam da bu noktada siyasi gaflet zincirlerine yeni halkalar ekleyip Hamas’ı terör örgütü olarak yaftalamaya çalışanlara da en sert tepkiyi göstermek boynumuzun bir borcudur.”

ONURLU VE VİCDANLI İNSANLAR MÜCADELE VERİYOR

Anadolu Gençlik Derneği teşkilatlarının Filistin direnişinin ta kendisi olduğunu dile getiren AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara. “Aksa Tufanı Operasyonu’nun sonrasında yaşanan süreç biz inançlı ve şuurlu insanların üzerine bir sorumluluk yüklüyor. Anadolu Gençlik Derneği teşkilatları olarak bu sorumluluk bilinci doğrultusunda üzerimize düşen vazifenin gereğini sonuna kadar yapma mücadelesi içerisindeyiz. Bugün Siyonist İsrail zulmü karşısında onurlu ve vicdanlı insanlar büyük bir mücadele verirken toplumun birçok kesimi bu insanlık mücadelesinde ne yazık ki sınıfta kaldı. Öyle inanıyoruz ki tarih Gazze’deki soykırıma rağmen İsrail ile ticarete devam edenleri de bu ticaretleri engelleyemeyenleri de ve talihsiz argümanlarla bu ticareti meşru göstermeye çalışanları da yazıyor. Kıymetli katılımcılar sözümüzü geçtiğimiz günlerde alimlerimiz tarafından Filistin mücadelesi için verilen fetvadan bir bölüm ile sonlandırmak isteriz; 'Gazze’yi desteklememek cihaddan kaçmaktır. Siyonistlerin Kudüs, Aksa ve Filistin’e yönelik saldırıları Müslümanların savunma cihadı yapmasını gerektiriyor. Müslüman halkın elinden geldiğince seferber olması, elindeki tüm imkanlarla düşmana saldırması veya düşmanın ve destekçilerinin elçiliklerine giderek protesto etmesi farzdır” diye konuştu.

Açıklamanın ardından İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Filistinliler için dualar edildi.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri