Allah’a havale ediyorum

Konya Anadolu Selçukluspor’un sahasında Dardanelspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlker Erdem hakemler hakkında konuşamayacağını ve kararı kamuoyuna bıraktığını ifade etti.

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem maç sonunda hakemlerin hakkında konuşmak istemediğini, takdiri kamuoyuna bıraktığını ifade etti. Erdem maç sonu açıklamasında, “Son dakika yenen golün ardından şok içindeyiz. Zorlu iki deplasmana çıkacağız. Ne olacağını şu an bilemiyorum, daha çok sıcak, maçtan çıktık. Son dakikada yenen gol daha fazla sıkıntıya soktu bizi. Önümüzdeki iki deplasmandan da en az 3 puan almak zorundayız. Tekrarlıyorum en az 3 puan almak zorundayız. Bu çocuklar bunu başarır. Benim onlara inancım tam. Ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. İşimle ilgili sahada yönetenlerle alakalı fazla hyorum yapmam. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Hakem arkadaşlar İstanbul bölgesindenmiş zaten. Doğru-yanlış, haklı-haksız aleyhimize olan bir çok pozisyon üretti. Allah’a havale ediyorum. Başka da diyecek bir şey yok.” dedi.

İlker Erdem maç sonunda yaşanan gerginlik hakkındaki soruya isse son düdükle beraber içeri girdiğini ve bu nedenle yaşananları görmediğini ifade ederek, bu nedenle soruya cevap veremeyeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri