Alkole savaş açıp gazino ruhsatı verdiler!

Yeni Matbaacılar Sitesi'nde yapımı devam eden gazinonun inşasını site sakinleri protesto etti. Başbakan Erdoğan, ise aynı saatlerde yaptığı açıklamasında alkolü ve kullananları sert bir dille eleştirdi.

Yeni Matbaacılar Sitesi'nde yapımı devam eden gazinonun inşasını site sakinleri protesto etti. Başbakan Erdoğan, ise aynı saatlerde yaptığı açıklamasında alkolü ve kullananları sert bir dille eleştirdi. Halk durumu tutarsızlık olarak değerlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise dün yaptığı konuşmasında alkol kullanımını eleştirdi. Erdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bakıyorsunuz alkollü sürücü alkolsüz sürücünün şeridine girip onun ölümüne sebep oluyor. Alkolsüz sürücü hayatını kaybederken alkollü olan elini kolunu sallayarak çıkıyor. Şimdi bunun üzerinde de çalışıyoruz böyle olamaz. Elinde silahlı vurduğunda kati. Cezası çok yüksek. Ama alkollüyken öldürdüğünde ‘alkollüydü’ cezası hafif. Böyle bir şey olamaz. Biliyorum bazı medya grupları bana saldıracak. Ama milletimin sağlığı için varsın saldırsınlar. Anayasada gençlerin alkolün zararlarından korunması gerektiği yazıyor. Yasal düzenlemelerle de bu adımları atacağız. Eğitim kurumlarının kampüs alanlarında alkol satışı vardı. Öğrenciye alkol verilir mi ya. Oraya öğrencilik yapmaya mı geldi yoksa kafayı bulmaya mı geldi. Tabi alkolü alan döner bıçağını alır arkadaşlarının üzerine gider.” Aynı gün Konya'nın merkezlerinden olan Yeni Matbaacılar Sitesi'nin içerisine gazino ruhsatı verilmesi halk tarafından tutarsızlık olarak değerlendirildi. merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri