Alkışlar taraftarlara

Karşılaşma öncesinde tribünler kırmızı-beyaz Türk bayrağımızla donatılırken, Söz konusu vatansa gerisi teferruattır yazılı pankart açıldı.
Bitlis ve Hakkari’de gerçekleştirilen terör saldırılarında şehit olan askerlerimiz, emniyet mensuplarımız ile hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına Konyaspor ile Karşıyaka arasında oynanan karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, maç TFF’nin aldığı karar nedeniyle 3 dakikalık gecikme ile başladı. Karşılaşma öncesinde tribünler kırmızı-beyaz Türk bayrağımızla donatılırken, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ yazılı pankart açıldı. Ayrıca hain saldırılarda şehit düşen askerlerimiz ve emniyet mensuplarımızın adları stat hoparlöründen okunurken, her isim sonrasında tribünleri dolduran binler ‘Burada’ diye seslenerek kendilerini andı.
Konyaspor yönetimi başsağlığı mesajı yayınladı. “Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını, ayrıca Hakkari’de 3 askerimizin şehit edildiği, 6 askerimizin de yaralandığını büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta Milletimiz ve aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri