Alınterinin yıldızları Gaziantepte

Türkiye Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldız Erkekler Grup karşılaşmaları yarın Gaziantepte başlayacak
13 Mart’ta sona erecek olan şampiyonada Konya’yı Alınterispor temsil edecek. Alınterispor’un yıldız kafilesi, Antrenör Faruk Avcı nezaretinde bugün Gaziantep’e gitti. Başarılı performansı ile göz dolduran ve tüm basketbol severlerin beğenisini kazanan temsilcimiz, zorlu şampiyonadan madalya ile dönerek Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyor.
Alınterispor Baş Antrenörü Faruk Avcı, yapılacak olan şampiyona için iyi hazırlandıklarını ve madalya umudu ile Gaziantep’e gittiklerini söyledi. Sezon başında 3 sporcularını Ankara Turgut Özal Üniversitesi Spor Kulübü’ne transfer ettiklerini ifade eden Avcı; “Ancak var olan kadromuzla Konya şampiyonu olmayı başardık. Gaziantep’te de dar olan kadromuza rağmen elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini yaparak Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.
Alınterispor’un gelecek yıllara yatırım yapmaya devam ettiğinin altını çizen Avcı; “2000-2002 ve 2009 jenerasyon sporcuları gelecek için umut veriyor. Bu sporcular basketbola olan sevgileri ve mücadele azimleri ile hepimizin gözünü dolduruyorlar. İnanıyorum ki bu jenerasyon sporcularımız 3-4 yıla kalmak parkeleri inletmeye başlayacak” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri