Alınan bir puanın değerini biliyoruz

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, son haftaların flaş takımı Kasımpaşa ile oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını ve kupada oynanan yarı final maçlarını değerlendirdi

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, son haftaların flaş takımı Kasımpaşa ile oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını ve kupada oynanan yarı final maçlarını değerlendirdi. Basın Sözcüsü Baydar, “Rakibimiz son 7 müsabakada 14 puan toplamış ve kendi evindeki bütün maçları kazanmış ayrıca 16 gol atarak ne kadar formda bir takım olduğunu göstermişti. Ancak bizim de kazanma ve kaybetmeme alışkanlığını yakaladığımızda neler yapabileceğimizi artık herkes çok iyi biliyor. Yine böyle bir sürecin içine girmiş görünüyoruz. Hem kupada hem de ligde hedeflerimize bir sonraki karşılaşmayı düşünmeden maç  maç ilerliyoruz. Kasımpaşa ile oynayacağımız müsabakanın da son derece zor olacağını ve çetin geçeceğini tahmin ediyorduk. Ancak özellikle ilk yarıda rakibimize üstünlüğümüzü kabul ettirerek oyunun kontrolünü ele geçirdik ve istediğimiz golü bulduk. Ancak ikinci yarının son çeyreğinde yediğimiz gol durumu eşitledi. Buna rağmen kazanabilirdik. Önümüzde yer alan rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada kazanmak, bizi avantajlı konuma getirecekti. Yine de Kasımpaşa deplasmanında alınan bir puanın çok değerli olduğunun farkındayız” şeklinde konuştu.

KUPA MAÇI FARKLI OLUR

Kasımpaşa ile Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak yarı final maçları hakkında da konuşan Baydar “Lig maçlarıyla kupa maçlarını birbiriyle kıyaslamamak gerek. Her ikisinin şartları, stratejileri, motivasyonları farklıdır. Ligde hala telafisi mümkün puan kayıpları olabilir ama kupada final için artık son iki maç kaldı. Konya’da taraftarlarımız arasında büyük bir özlem var. Final oynamayı ve kupayı kazanabilmeyi çok istiyoruz. Ama tıpkı diğer maçlarda olduğu gibi bir sonraki hedef yerine bütün enerjimizi İstanbul’da yine Kasımpaşa ile oynayacağımız ZTK yarı final ilk müsabakasına odaklamış durumdayız. İlk maçta elde edeceğimiz avantajlı bir skor ile ikinci maçta tribünlerin tıklım tıklım dolacağına inancımız sonsuz. Bizim ikinci yarı için belirlediğimiz ve sosyal mecrada kullandığımız bir sloganımız var. ‘Zafere Yürü…’ geçtiğimiz sezon taraftarlarımıza müthiş bir gurur yaşatmıştık. Bu sezon da bambaşka bir gururu yaşatabilmek için, yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, çalışanlarımız ve büyük taraftarımızla Zafere Yürümek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri