Ali'ler umutlu

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli isimlerinden Ali Turan, sezonun ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve bunu ikinci devre maçlarında da sürdürerek ligi bitirebilecekleri en iyi yerde en yüksek puanla tamamlamak istediklerini söyledi.

ALİ TURAN: HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli isimlerinden Ali Turan, sezonun ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve bunu ikinci devre maçlarında da sürdürerek ligi bitirebilecekleri en iyi yerde en yüksek puanla tamamlamak istediklerini söyledi. Ali Turan, ligin ilk yarısında takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, "Bakıldığında 17 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi aldık. Yenildiğimiz takımlar sıralama olarak üzerimizdeki ekipler. Ama yine bakıldığında puan farkının fazla olmadığını da görüyoruz. Bizim adımıza iyi bir ilk yarı geçti. Kendi sahamızda çok iyi bir grafik ortaya koyduk. 1-2 maçta yaşadığımız puan kayıpları olmasa belki sıralama anlamında daha iyi yerlerde olabilirdik. Her şeye rağmen kulüp tarihinin en başarılı ilk yarı performansına imza attık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ama işimiz henüz bitmedi. Önümüzde daha zorlu geçecek ikinci yarı var. İlk yarıdaki performansımızın biraz daha üzerine çıkarak puanlar toplamak ve bununla birlikte sezonu tamamlayabildiğimiz en iyi yerde en yüksek puanla bitirmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce, kadro kalitesine ve inanca sahibiz" şeklinde görüş belirtti.

ÇAMDALI:BAŞARI SÜRECEK

Torku Konyaspor'un tecrübeli futbolcularından ve takım  kaptanlarından Ali Çamdalı, sezonun ilk yarısında tarihinin en başarılı ilk yarı performansına ulaşan temsilcimizin aynı başarıyı ikinci yarıda da tekrarlayarak rekorlarla dolu bir yıl geçirmek istedilerini belirtti. "Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. Herkes adına sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı bir yeni yıl olur" dileğiyle açıklamasına başlayan  Ali Çamdalı, "Konyaspor olarak ilk yarıyı güzel bir yerde bitirdik. İnşallah sezonun ikinci yarısında da bunun üzerine koyarak devam ederiz. Bu sezon bizim adımıza rekorlarla dolu bir sezon. İnşallah devam eder bunlar. Burada 5 günlük kısa bir kamp dönemi geçireceğiz. İnegölspor maçıyla sezonun ikinci yarısına başlayacağız. Umarım bir galibiyetle yeni bir seri yakalar ve bunu da sürdürürüz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri