Ali Yücel, ilçe gezilerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Yücel ve ekibi genel kurul öncesinde ilçe gezilerine devam ediyor. İlçe gezileri Cihanbeyli ve Kulu ile devam etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ali Yücel ve ekibi genel kurul öncesinde ilçe gezilerine devam ediyor. İlçe gezileri Cihanbeyli ve Kulu ile devam etti. İlk durağı Cihanbeyli olan geziye; MHP İl Başkanı Ali Yücel ve İl yöneticilerine ilave olarak Karatay İlçe Başkanı Selçuk Zengin, Selçuklu İlçe Başkanı Oğuz Çiftçioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Binnur Bulgan, Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Emine Algan, Eski Karatay İlçe Başkanı M. Nurettin Özerdem, Eski Karatay İlçe Başkanı Tarık Taşçı, Eski Meram İlçe Başkanı Niyazi Arı katıldı.

MHP İl Başkanı Ali Yücel, “Burada böyle bir tabloyla birlikte olmaktan kıvanç duyuyorum. Bu tablo MHP’nin ve Konya il teşkilatının doğru yolda ilerlediğinin göstergesidir. Daha önce teşkilatlarımızda görev yapan ilçe başkanlarımızın yanımızda olması bize güç veriyor. Hepsinden Allah razı olsun. Cihanbeyli’de 2009 yılında herkesin hayal olarak gördüğü Cihanbeyli ve Taşpınar belediyelerini bizlere armağan eden ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 yıllık il başkanlığı süresince güzel şeyler yapmaya çalıştık. Genel seçimlerde alışılmışın aksine ne ben ne de yönetim kurulu arkadaşlarımız aday olmadık. Böyle bir talebimiz de olmadı. Çünkü geçmişte il başkanlarımızın aday olmasından dolayı teşkilatlarımızın yalnız kalmasının partimize zarar verdiğini düşündük” dedi.

En son genel seçimlerde milletvekili adaylığını 5. sırada olduğu için beğenmeyip çalışmalara katılmayanların il başkanlığına aday olduklarını söyleyen Ali Çınar, “Bu arkadaşımız eğer milletvekili sıralamasında 2. sırada yer almış olsaydı, inanın, il başkanı en iyi il başkanı, genel başkan en iyi genel başkan olacaktı. Teşkilatların kapısını açacaklarını söyleyenlere hatırlatmak isterim ki, eğer bürolarda siyaset yapmayı bırakırlarsa teşkilat kapılarının açık olduğunu göreceklerdir. Yeni yapılanmayı, gençleşmeyi ülkücü yok diye algılamanın çok yanlış olduğunu belirtmeliyim. Geçmişle geleceği birleştirmek için Cihanbeyli’den destek istiyoruz. Cihanbeyli’nin firesiz destek verdiğinden son derece eminim. Cihanbeyli’den çok güçlü bir sesin Ali Yücel ve Genel Başkanımıza gideceğinden şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ikinci durağı Kulu ilçesiydi. MHP Kulu İlçe Başkanı Orhan Yüksel ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek geniş katılımdan dolayı teşekkür etti. Yüksel, “Biz her zaman olduğu gibi il başkanımızın emrinde ve destekçisiyiz. Kendilerini yakından tanıyor ve çalışmalarını takip ediyor, takdirle karşılıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri