Ali Turan: Çok önemli bir maç

Torku Konyaspor’un deneyimli futbolcularından Ali Turan, daha önceki maçlarda sonuç anlamında yaşadıkları şanssızlıkları son 3 maçta lehlerine çevirdiklerini ve çok önemli puanlar aldıklarını belirtti

Torku Konyaspor’un deneyimli futbolcularından Ali Turan, daha önceki maçlarda sonuç anlamında yaşadıkları şanssızlıkları son 3 maçta lehlerine çevirdiklerini ve çok önemli puanlar aldıklarını belirtti. Beşiktaş karşılaşmasından istedikleri sonuçla ayrılarak, rahatlamak ve üst sıralara yükselmek istediklerini  dile getiren  Ali Turan, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Daha önceki maçlara baktığımızda iyi futbol oynuyorduk ama sonuca yansıtamıyorduk. Elazığspor, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor maçlarında hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Son 3 haftaya bakıldığında ise Bursaspor'u deplasmanda yenerken, Galatasaray ile iç sahada MP Antalyaspor ile de deplasmanda berabere kaldık. Oyun ve mücadele anlamında iyiyiz. Son 6 haftaya girildi. Konum itibariyle alt sıralardayız ve bir an önce bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz. Geçen hafta MP Antalyaspor gibi rakibimiz olan takımdan deplasmanda yenilmeden 1 puan aldık. Deplasmanda alınan puan her zaman değerlidir."

Beşiktaş maçını da değerlendiren Ali Turan,"Her maç gibi Beşiktaş maçı da bizim için çok önemli. Son 6 haftaya girildi. İnşallah bu maçtan puanlar alarak yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Bu maçtan istediğimiz sonuçla ayrılarak son 3 maçta yakaladığımız çıkışımızı devam ettireceğimize inanıyorum. Takım olarak bakıldığında gerçekten çok iyi bir kadroya sahibiz. Ama maalesef istediğimiz sonuçları alamadığımız bir dönemimiz oldu. Bunu kalan haftalarda alacağımız sonuçlarla telafi ederek toplayacağımız puanlarla sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri