Ali Selvi'nin 'şirket' ısrarı

Konyaspor’un Olağan genel Kurul’unda söz alan Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Selvi, Şirketleşme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, tüm Konya’yı kapsayacak bir yapılanma içerisinde olduklarını söyledi

Konyaspor Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Ali Selvi, yeşil beyazlıların Olağan Genel Kurul’unda söz alarak kurulun çalışmaları hakkın bilgi verdi. Selvi, kongrede alınan kararların oy birliği ile alınmasının kendini mutlu ettiğini belirterek, “Genel Kurul’da gördük ki tüm kararlar oy birliği ile sulh içinde alında.  Tüm delege arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tam da bizim istek ve arzumuz ve Konya’nın da beklentisi buydu.  Örnek bir genel kuruluş oldu, örnek bir davranış… Bütün kararlar oy birliği ile alındı. Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.” dedi.
 
“KURUL “BİRLİKTE KONYA’YIZ” SLOGANINI SOMUTLAŞTIRDI”

Daha sonra kurul çalışmalarında bilgi veren Selvi, maddi katkı anlamında destekleri olmasa da şehrin birlik ve bütünlüğü için ciddi çaba sarf ettiklerini belirtti, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Başkanımız da ifade etti. PTT 1. Lig’den Süper Lig’e çıkış, Süper Lig’de geride kalan haftalar derken Allah’a şükür Konyaspor’umuz inşallah ligde kalıcı olmaya devam edecektir. Konyaspor’da geçmiş dönemde yüksek danışma kurulu adında güzel bir uygulama daha başlattık. Burada amacımız birlik ve beraberlikti. Bu görev de İl genel Meclisi Başkanı olarak bana ve il spor müdürümüze verildi. Konya’daki tüm spor camiasına çağrıda bulunduk. Sözü olan kim varsa buraya gelsin ve başta Konyaspor olmak üzere bu kurulda görüşelim dedik. 3 ay da bir toplandık. O dönemde belki fazla maddi katkı veremedik ama şehrin birli ve bütünlüğünün sağlanması noktasında hamleler yaptık. Bu da kulüplerimize güven verdi. Bu kurul “Birlikte Konya’yız” sloganını somutlaştırdı.”

“PROSEDÜRLERİ AŞMAKTA ZORLANIYORUZ”
Kurulun en önemli planın şirketleşme olduğunu belirten Ali Selvi, “Yüksek danışma kurulunun en önemli faaliyetlerinden biri de şirketleşme süreciydi. Konya kadim bir şehir. Spor faaliyetlerimizi bir kurumsal faaliyet içerisinde götürmemiz lazım. Bunu başarırsak Konya sporda da en üst noktaya gelecektir.  Biz Konyaspor’umuzun Avrupa kupalarında mücadele etmesini istiyoruz. Bunlar hayal değil. Bu işi devamlı hale getirmemiz lazım. Bu başarının da kişilere bağlı değil de kurumsal olmasını istiyoruz.  Kurumsal olmazsa devamlılık olmak. İnşallah bunu da başaracağız. Şirketleşme konusu devam ediyor; Konya’nın bütünün bu şirkette yer almasını istedik. Bunun çalışması içerisindeyiz. Bu şirketin oluşumu ile ilgili bazı prosedürleri aşmakta zorlanıyoruz. Bu sorunları da en kısa zamanda aşarak şirketi açacağız.” şeklinde konuştu.   

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri