Ali Şeker'den 'acı' gerçekler

Konyaspor eski yöneticilerinden Mali As Başkan Ali Şeker, son günlerde kulüpte yaşanan istifaların düşündürücü olduğunu ve yönetimde yer alacak kişilerin kendi menfaatlerini değil, Konya'nın menfaatlerini düşünmek zorunda olmaları gerektiğine işaret etti

Torku Konyaspor'da son günlerde yaşanan istifa krizleri üzerine bir açıklama yapan eski yöneticilerden işadamı Ali Şeker, "Konyaspor kulübü, şahısların menfaatlerinin öne çıktığı bir camia olmamalıdır" dedi.

Geçmişte yapılan hatalardan ders alınması gerektiğinin altını da çizen Şeker, "Konyaspor kulübünde yöneticiyim diyen herkes elini taşın altına sokmalıdır. Ancak, her ne hikmetse Konyaspor'da bu işin kahrını çeken bir kaç kişi oluyor, ama iş şova ve menfaate gelince de, herkes yöneticiyim diye ortaya çıkıyor. Takımın iki yıl aradan sonra tekrar süper lige dönmesinde çok büyük emekleri olan bazı yönetici arkadaşlarımızın sindirilerek istifaya zorlandıklarını üzüntüyle gördük. Bu arkadaşlarımızın böyle ucuz şekilde harcanmasına neden Konya spor kamuoyu tepki göstermedi?.. Kulüp başkanı Ahmet Şan, kader birliği yaptığı yol arkadaşlarına neden sahip çıkmadı ?.. Neden onları yalnız bıraktı?. Madem birilerinin istifa etmesine gerek duyulacak olaylar var, o zaman en başta Sayın Başkan Ahmet Şan istifa etmeliydi" şeklinde konuştu.

Geçmiş yıllarda kulübü borç batağına sokup, bir şey olmamış gibi ortadan kaybolan bazı çevrelerin, borçlar bitip takımında süper lige çıkmasının ardından, yeniden kapalı kapılar ardında tezgah peşinde olduklarını da vurgulayan eski yönetici Şeker, Konyaspor'un şahısların malı değil, Konya şehrinin ortak değeri olduğunu söyledi.

Konyaspor camiasının sahipsiz kalmayacağını ve bu işi namusu ile yapacak bir çok işadamının olduğunu da belirten Ali Şeker, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Spor kulübü yöneticiliği her parası olanın değil, bu işe gönül verenlerin yapacağı bir iştir.. Bu işi yapanlar ama çok, ama az bir takım harcamalar yaparlar. Bu işin sistemi, gelenek ve göreneği de budur. Cep telefonunun parasını, yediği yemeğin ve bindiği arabasının yakıtının faturasını, kulübe ödetenler bile, ne yazık ki geçmişte bu kulüpte yer aldılar. Yaptıkları şaibeli transferlerin hesabını bile hala veremediler. Şimdi bunların iştahı yeniden kabarmış olacak ki, bir takım çevreleri de kullanarak, dürüst, namuslu, reklam ve şov peşinde koşmadan işini yapan bir avuç insanı sindirme politikasıyla yıldırıp, Konyaspor'u yeniden ele geçirme hesapları içine girdikleri görülmekte. Ama her ne olursa olsun, bu kişilere böyle bir fırsat bir daha asla verilmemelidir. Konyaspor'un bir daha kötü bir rüya görmemesi için, tüm gerçek Konyasporluları göreve davet ediyorum."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri