Ali Erbaş’ın sonuna kadar arkasındayız

Türk Diyanet Vakıf -Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi, “Sapkınlığa karşı druran Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr. Ali Erbaş’ın sonuna kadar arkasındayız” dedi

 

Türk Diyanet Vakıf -Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi, “Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş’ın 24 Nisan 2020 tarihinde Ankara Hacı Bayram Camii nde cuma namazında okuduğu hutbe sonrası yapılan eleştirileri yerden göğe kadar haksız buluyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş’ın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

İZMİR VE ANKARA BAROSU’NA TEPKİ

“Devletimizin bekası milletimizin birlik ve beraberliğe açısından diyanet işleri Başkanlığımız devletimizin olmazsa olmaz kurumlarının başında gelmektedir” diyen Türk Diyanet Vakıf -Sen Konya Şube Başkanı Hüsamettin İğdi, şunları söyledi: “İslam dünyasının ve ehlisünnet coğrafyasının tek ümidi olan diyanet işleri Başkanlığımız Allah’ın kanunlarını açıklamayacakta ne yapacak. Anlatmakla mükellef olmuş olduğu dini değerleri topluma yaymaktan başka bir gayesi olmayan bu kurum, Gücünü yalnızca inancından değil Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar kendisine tevdi edilen görevlerde hiçbir sapma göstermeden devlete hizmeti bugüne kadar bir ibadet şuuru içerisinde getirmiş olan Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve Diyanet İşleri başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş’ın sonuna kadar arkasındayız. Ankara ve İzmir barosu ifade özgürlüğünden yana değil ahlaksızlıktan yana olmuştur.basın açıklaması adı altında sesi çağlar ötesinden geliyor diyerek neyi kastediyorsunuz Ebu cehil'in yenilgisini hazmedemediniz mi? Evet kastettiğiniz eğer Kuran’ın hükümleri ise biz yılmadan usanmadan bezmeden Allah'ın hükümlerini kıyamete kadar anlatmaya da özümüzde yaşamaya da devam edeceğiz.

SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ?

Siz nereye ve kime hizmet ediyorsunuz? “Gerçekten siz daha önce hiçbir milletin yapmadığı bir hayasızlığı yapıyorsunuz (Ankebut 28 ayet) “ Biz sadece çocuk tecavüzcülerini değil, Aile mefhumunu dinamitleyen başta İstanbul sözleşmesi olmak üzere, ahlaksızlığı meşrulaştırmayı kendisine gaye edinmiş bütün oluşumları bütün kuruluşları devletimiz yeniden gözden geçirmeli ve bunları milletimizin DNA’sına uygun, Devletimizin bekası için uygun bir zemine o tutturmalıdır. Her defasında bu milletin inancıyla, ahlakıyla, kültürü ile bir alakanızın olmadığını ispatlamış olmamıza rağmen, halen daha yüzsüzce, hayasızca hatta edepsizce aynı zeminlerde devletimizden, yani milletimizin size vermiş olduğu vergilerle milletimizin vicdanına, inancına, ahlakına hatta devletimizin geleceğine saldırmayı kendinize bir görev addediyorsunuz. Gerçekten siz kimsiniz, gücünüzü nereden alıyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz,, Bu hizmetleri kime yaptığınızın bilincinde misiniz, sizlere ne vaat ediliyor neyin peşinde gidiyorsunuz ağa babalarınız kim? Biz  bunları biliyoruz. Meydan boş değil.

Biz vatanını, bayrağını, milletini, inancını seven ve bu kutsal değerler uğrunda hiç tereddüt etmeden canını feda edebilecek olan Türk Diyanet vakıf-sen gönüllüleri olarak sonuna kadar Diyanet işleri başkanlığımız ve Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş’ın yanında ve sonuna kadar arkasında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” 

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri