Ali Dere: Güzel günler bizi bekliyor

Ali Dere, yakaladıkları çıkışı devam ettirerek Konyasporu daha güzel günlere taşımanın tek düşünceleri olduğunu söyledi.
Karşıyaka karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin iç sahada devam eden kazanamama psikolojisine son verdiğini ve üzerlerinden büyük bir yükün kalkarak rahatladıklarını ifade eden Konyaspor’un genç oyuncularından Ali Dere, yakaladıkları çıkışı devam ettirerek Konyaspor’u daha güzel günlere taşımanın tek düşünceleri olduğunu söyledi.
Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde futbol ile yaşanılan acıları bir nebze de olsa unutturmak istediklerini belirterek açıklamasına başlayan Ali Dere, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama biz hem şehitlerimizin hem de hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını acılarımız olarak görüyor ve paylaşıyoruz. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. İnşallah bir daha böyle durumlarla karşılaşmayız” dedi.
Karşıyaka karşısında oyunun genelinde üstün oynadıklarını da sözlerine ekleyen Dere, “Yakaladığımız fırsatlar vardı. Ancak bunları değerlendiremedik. Rakip 10 kişi kalınca baskımızı arttırdık ve golü bulduk. Ancak sonrasında 10 kişi kaldık. Saha içerisinde, saha kenarında herkes ama herkes bu maçı kazanma adına elinden geleni yaptı ve sonucunda da hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu galibiyet yaklaşık 1 sene aradan sonra sahamızda aldığımız ilk galibiyet. Bu nedenle üzerimizdeki baskıdan da kurtulma adına bize ilaç gibi geldi. Artık kendimizi yavaş yavaş göstermeye başladık. Biz hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Mücadelemize bundan sonra da inancımızı daha da arttırarak devam edeceğiz. Konya’da yeniden bir birlikteliğin sağlandığını görmek ve tribün desteğini yanımızda hissetmek güzeldi. İnşallah bu birliktelik sezon sonuna kadar devam eder ve düşüncelerimiz gerçekleşir. Galibiyetten dolayı herkesi kutluyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri