Ali Çamdalı ne yapacak ?

Tümosan Konyaspor sezonun 4. haftasında evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Bodrumspor karşısında oynanan kötü oyun ve alınan ağır yenilginin ardından gözler iç sahada oynanacak Kayserispor maçına çevrildi.

Konyaspor taraftarı eleştirilerin odağında olan teknik direktör Ali Çamdalı’nın bu maçta nasıl bir kadro ve taktik ile mücadele edeceğini merak ediyor.

ALİ ÇAMDALI ROTASYON YAPACAK MI?

Bodrumspor maçının ardından eleştirilerin odağı olan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı’nın Kayserispor karşısında takıma nasıl bir futbol oynatacağı camiada merak konusu oldu. Ligin ilk 3 haftasında saha içerisinde değişik sistemler deneyen genç teknik adamın Kayserispor maçında nasıl bir taktik oynatacağı ve sahada nasıl bir sistem izleyeceği konusunda taraftarın gözü Ali Çamdalı’nın üzerinde olacak.
Geçtiğimiz hafta oynanan kötü oyunun ardından teknik direktör Ali Çamdalı’nın kadroda da rotasyon yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Savunma konusunda eksikleri olduğunu söyleyen Çamdalı’nın takım savunmasını iyi yapan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Bodrumspor maçında sonradan oyuna giren orta saha oyuncuları Emanuel Boateng ve Melih İbrahimoğlu’nun performansları da bu futbolcuların ilk 11’de başlama şansı olur mu ? Sorusunu akıllara getirdi.

ÇAMDALI’NIN TEK ŞANSI GALİBİYET

Bodrumspor maçıyla birlikte taraftarın eleştiri yağmuruna tuttuğu Ali Çamdalı Kayserispor maçını kazanmak zorunda. Çamdalı bu maçı kaybettiği takdirde yeşil-beyazlı camiadaki geleceği tehlikeye girecek. Konyaspor’un Kayserispor karşısında maçı kaybetmesi halinde “Ali Çamdalı istifa” sesleri daha gür çıkmaya başlayacak. Tüm bu senaryolar karşısında genç teknik adamın Konyaspor serüvenin devam etmesi için tek seçeneği maçı kazanmak olacak.
FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri