Ali Çamdalı Konyaspor’da 179 maça çıktı

Atiker Konyaspor’da 5.sezonunu geçiren takım kaptanı Ali Çamdalı elde edilen tarihi başarılarda pay sahibi oldu. İlk Türkiye Kupasını Kayserispor forması ile kazanan Çamdalı 2. Türkiye kupasını ise Konyaspor forması ile kaptan olarak kaldırdı

Atiker Konyaspor’un Süper Lig’e  çıktığı 2013-2014 sezonunun  başında Orduspor’dan transfer edilen Ali Çamdalı, kariyerinin en güzel yıllarını yeşil-beyazlı forma ile geçirdi.  34 yaşındaki orta saha oyuncusu, Konyaspor’da 5 sezonda toplamda 179 resmi maçın 162’sinde ilk 11’de başladı.

Çamdalı, Konyaspor forması ile toplam 10 gol attı ve 9 asist yaptı. Ayrıca 3 kırmızı ve 46 da sarı kart gördü. Ali Çamdalı  Atiker Konyaspor’da Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşarken, aynı zamanda Konyaspor’un ilk Avrupa kadrosunda da yer aldı.

Ali Çamdalı,  bu sezon ligde geride kalan 23 maçın 17’sinde şans buldu. Avrupa’da oynanan 4 maçta süre alan tecrübeli orta saha, kupada da 2 maçta forma giymiş, son 16 turu ilk maçında Trabzonspor’a attığı golle turun gelmesinde önemli rol üstlenmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri