Ali Çamdalı: En azından gol yemeden maçı tamamladık

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 4.haftasında ağırladıkları Kayserispor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışacaklarına vurgu yapan Çamdalı, “Amacımız milli araya galibiyetle girmekti. Maalesef maçı galibiyetle bitiremedik. Gönül isterdi ki hem buraya gelen taraftarımızı mutlu bir şekilde eve gönderelim hem de milli araya moralli bir şekilde girelim. Bu ligde her puan bizim için değerli. Pozitif yönden bakarsak evet farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor ama üç haftada yediğimiz yedi gol vardı en azından bu tarafı durdurduk. Bugün kalemizde gol görmedik. Bu maçtan olumlu şeyler alıp yolumuza devam edeceğiz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip, sıkı çalışıp Samsun maçına hazırlanacağız.

İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA İYİ OLACAĞIZ

TÜMOSAN Konyaspor'un Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak ise milli araya girmeden önce bu maçı kazanmak istediklerini galibiyet için sahaya çıktıklarını dile getirdi. Gerideki oyuncuların topu oyuna sokmasında sıkıntı yaşadıklarını anlatan Albayrak, "İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle biraz daha rakip sahada oyun oynamaya başladık, pozisyonlara da girdik. Direkten dönen bir topumuz vardı. Rakibimizin de pozisyonu vardı. Onları girdiği pozisyon da gol olabilirdi. İyi bir mücadele oldu." diye konuştu. Albayrak, savunmada daha dikkatli olmaya çalıştıklarını ancak hem savunmayı hem de hücumu aynı anda yapabilmeleri gerektiğini, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri