Ali Çamdalı’ndan kim gidecek kim kalacak açıklaması

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını tamamladı. Hazırlıklarını Kayseri Erciyes Kampı’nda sürdüren yeşil-beyazlı ekip kampı Hollanda ekibi Almere City ile oynadığı hazırlık maçı ile tamamladı.

Konyaspor bu maçı 3-2 kazandı. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Ali Çamdalı şunları söyledi: Kayseri kampını tamamlıyoruz. Bugün hazırlık maçıyla günü bitirdik. 12 gün gayet güzel bir kamp süreci yaşadık. Tabii ki bu periyotta tamamen fiziksel çalışmalar gerçekleştirdik. Takıma bir şekilde yüklemeye devam ettik Konya'dan sonra. Pazartesi günü Slovenya kampımız başlıyor. Umarım orası da aynı Kayseri etapı gibi verimli geçer. Orada biraz daha hazırlık maçlarıyla alakalı yoğun bir programımız olacak. Umarım orada da artık oyunumuzla alakalı gelişimi gösterip iyi bir şekilde Konya'ya dönüp sezona hazır bir şekilde başlarız diye umuyorum.”
hazırlık maçı ile ilgili de konuşan Çamdalı oyuncularının şuana kadarki performansından menun olduğunu ifade ederek: “Rakibimiz Hollanda 1. Ligi rakibiydi. Bütün futbolcu arkadaşlara şans vermeye çalıştık bu maçta. İki yarıda 2 tane 11 ile oynadık. Gayet iyi bir sınav oldu bizim için. Buradan analizler yapıp, dersler çıkarıp nasıl daha iyi geliştirebiliriz takımı onun üzerinde duracağız. Burası bizim için iyi bir done olacaktır. Yurt dışı kampına takıma daha çok katkı veren ve verecek olan futbolcularımızı götürmek istiyoruz. Buradaki sayımız afaki değil. Kim gelecek, kim gidecek bir değerlendirme yapacağız. Bütün futbolcu arkadaşlarımdan çok memnunum.” diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri