Algı operasyonu!

Bazı kesimler tarafından “Cumhurbaşkanının Konya mitingi sönük geçti” söylemleri ile ilgili konuşan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Bu söylemler gerçeği yansıtmıyor. Algı operasyonu yapılıyor” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ülke ve Konya gündemine dair açıklamalarda bulundu. Selman Özboyacı’ya basın toplantısında İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıgil ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Pekkutucu eşlik etti.

KONYA’YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Konya’nın hemen her alanda bir marka şehir olması için çalıştıklarını söyleyen Özboyacı, “18 yıllık AK Parti hükümetlerimiz boyunca Konyamıza yapılan yatırımlarla bu şehrin ne kadar büyük bir marka haline geldiğini görüyoruz. Bu dönemde başta Mavi Tünel, Yüksek Hızlı Tren gibi Konya’yı ciddi manada ön plana taşıyan bazı yatırımlar gerçekleştirildi. Yüksek Hızlı Tren hatları ile Türkiye’nin dört bir yanının bir biri ile buluşturduk. YHT Karaman hattında da artık sona gelindi. Bu hattın devamında Konya’yı hızlı trenle Mersin’e bağlanması noktasında çalışmalar yapılıyor. Biz bu hattı çok önemsiyoruz. Bu hattın tamamlanması ile Konya sanayisinin ihracatına ciddi anlamda katkısı olacaktır. Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’sinin taşınması konusunda da ciddi anlamda aşama kaydedildi. Sanayi esnafımızın büyük bir kısmı bu projeden memnun.  Şehrimizin yine çok önemli projelerinden bir tanesi de 1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi. Burada da çalışmalarda sona gelindi.  Eski Stadyum olarak bildiğimiz şehrin merkezindeki alan Cumhurbaşkanımızın da talimatları ile Millet Bahçesi olarak düzenlenecek. Millet Bahçelerini önemsiyoruz. Kamunun yararına olan alanları yeşil alan olarak düzenlemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

SÖYLEMLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti'nin gücünü vesayet odaklarından almadığını belirterek, Konya halkının teşekkür mitinginde “Bu cephe sarsılmaz” mesajını verdiğini de aktardı. Türkiye'de farklı gündemler olduğunu, kendilerinin ise hizmet etme çabası içinde olduğunu da ifade eden Özboyacı, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konyalılar, Cumhurbaşkanına sahip çıktı. Bakanların, belediye başkanımızın söylemleri de bu yöndeydi. Cumhurbaşkanına müthiş bir sevgi seli vardı. Birkaç fotoğraf üzerinden yorumlama yapanlar oluyor. Cumhurbaşkanımızın Konya mitinginin sönük geçtiğini söyleyenler oldu. Bu söylemlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Algı operasyonu var.”

EMRE ÖZGÜL

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri