Alex kadro dışı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman - Alex gerginliğine son noktayı koydu.

Fenerbahçe'den konu ile ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir."

ALEX ARTIK YOK
Alex de Souza artık Fenerbahçe’de yok... Son Kasımpaşa yenilgisi sonrasında yaşananlar Brezilyalı oyuncunun sonunu getirdi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki maçın bitiminde soyunma odasına gelen başkan Aziz Yıldırım’ın sert uyarılarla dolu konuşmasını tüm takım ayakta dinlerken Alex’in umursamaz bir şekilde oturarak tepki vermemesi herkesi çileden çıkardı. Özellikle Yıldırım’ın soyunma odasında yaptığı konuşmada, “Birbiriyle sıkıntısı olan varmı? Olan varsa hemen söylesin” dedikten sonra Alex’e baktığı ancak kaptanın oralı bile olmamasının başkanı daha da kızdırdı.

‘BEN OLDUĞUM SÜRECE BU TAKIMDA FORMA GİYEMEZ’
Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Ali Yıldırım’ın Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek Aykut Kocaman ile yaptıkları zirvede tarihi karar çıktı. Burada maçın görüntüleri izlendi ve Alex konusu masaya yatırıldı. Özellikle Kasımpaşa’nın attığı gol sonrası ekrana yansıyan Brezilyalı yıldızın gülmeleri başkan Aziz Yıldırım’ı adeta çileden çıkardı. Aykut Kocaman’ın, “Ben olduğumsürece Alex bu takımda forma giyemeyecek. Cristian da onun yolunda devam ederse aynı şey onun da başına gelir” dedi. Bu görüşme sonrasında başkan Aziz Yıldırım’ın da onayıyla Alex’in süresiz kadro dışı bırakılması kesinleşti.

YENİ KAPTAN DİRK KUYT
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin biletini kesmesi sonrasında Alex ile ilgili birbiri ardına şok kararlar alınmaya başladı. Bunlardan en önemlisi ise Brezilyalı yıldız artık Sarı-Lacivertli ekibin kaptanı olmayacak. Samandıra’da bu durumu Aykut Kocaman’a ileten futbolcular, “Kaptanımız yok. Yaşanan sıkıntılar hep bundan kaynaklanıyor. Alex sürekli kendi hür idaresiyle davranıyor, takımdaşlığı bir tarafa bırakıyor. Bu sorunun çözümlenmesini istiyoruz çünkü biz de etkileniyoruz” dediler. Bu konuşmalar sonunda da herkes ortak tek bir isim üzerinde birleşti: Dirk Kuyt.. Aykut Kocaman da bunu onaylayınca Kuyt’un pazubendi takması kesinleşti. Bu görüntüde de M’Gladbach maçına kaptan olarak Dirk Kuyt çıkacak.

KOCAMAN UYARDI, KAPTAN ORALI BİLE OLMADI
Kasımpaşa maçında kötü şeylerin olacağı 90 dakika öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman’ın adeta içine doğmuş... Futbolcuların görüntüsünden hiç hoşnut kalmayan Kocaman’ın soyunma odasında, “Durumunuzu hiç beğenmiyorum. Bu şekilde maçı kaybederiz. Kaptanlar niye hiç konuşmuyor sizle? Takımı biraz havaya sokun” diye seslendi. Ancak genç hocanın bu uyarısına rağmen kaptan Alex’ten en ufak bir tepki bile gelmemesi takımı daha da gerdi. Bunun üzerine oyuncular Alex’e tepki olsun diye maç öncesi sahanın ortasında birbirlerine kenetlenip yemin ettiler.

BİR DEVİR KAPANDI
Fenerbahçe’de kelimenin tam anlamıyla bir devir kapandı. Sarı-Lacivertli takımdaki 9. sezonunu geçiren kaptan Alex hiç hoş olmayan görüntülerle ocak ayında veda edecek. Sosyal medyada verdiği mesaj sonrası Aykut Kocaman ile arası açılan kaptan Alex, sıkıntılı geçen süreç Brezilyalıyı adeta istenmeyen adam haline getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri