Aldığımız emaneti en yükseklere taşıyacağız

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, göreve yeni atanan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin “Allah'ın izniyle arkadaşlarla birlikte bize verilen emaneti en güzel şekilde en yükseklere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin şunları söyledi ; “Büyük bir görev ve sorumluluk aldık. Rabbim utandırmasın önümüzde zor, uzun, meşakkatli bir yol var .Allah'ın izniyle arkadaşlarla birlikte bize verilen emaneti en güzel şekilde en yükseklere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çalışan, elini taşın altına koyan sorumluluk sahibi insanlar baş tacıdır. Bu görüşle yolumuza devam edeceğiz.”

DEV BİR ORGANİZASYON BİZLERİ BEKLİYOR

İl Müdürü Şahin Konya’nın dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapacağını ifade ederek “Önümüzde dev bir organizasyon var. 2021 yılında yapılacak İslami Dayanışma Oyunlarına Konya’mız ev sahipliği yapacak. 25-30 branşın bulunduğu çok büyük bir organizasyon Konya olarak bütün organlarımızla tesislerimize en iyi şekilde bakım yapacağız. Konya olarak bu organizasyondan inşallah alnımızın akıyla çıkmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

SPORUN DESTEKÇİSİYİZ

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise Gençlik Spor il Müdürlüğü görevine atanan Abdurrahman Şahin’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarı dileğinde bulundu. Gazete olarak Konya sporunun gelişmesi adına yapılan tüm çalışmalara destek verdiklerini belirten Şen, “Merhaba Gazetesi olarak 50 yıldır Konya’nın sorunlarını, güzelliklerini tarafsız bir şekilde dile getirmeye çalışıyoruz. Konya sporu da gazetemizin özen gösterdiği alanlardan bir tanesi. Konya sporunun sıkıntılarını, sorunlarını, başarılarını yaptığımız haberlerle kamuoyuna en iyi şekilde aktarma gayretindeyiz. Bu anlamda Konya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile sıkı iletişim halinde olarak yapılan hizmetleri halkımıza ve kamuoyuna aktarıyoruz” ifadelerini kullandı

HÜSEYİN BOSTAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri