Albayrak: Kasımpaşa Kabul Etmeyince Maç Ankara Yerine Başakşehir'de Oynanacak

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, milli maç arasından sonraki Kasımpaşa maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediklerini fakat Kasımpaşa'nın bunu kabul etmemesinden dolayı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bu maçın...

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, milli maç arasından sonraki Kasımpaşa maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediklerini fakat Kasımpaşa'nın bunu kabul etmemesinden dolayı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bu maçın oynanacağını söyledi.

Kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, milli maçlardan sonra ligde oynayacakları Kasımpaşa maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını belirterek, "Kasımpaşa maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'Nda oynamak istediğimizi Futbol Federasyonu'na söyledik. Federasyonun bir talimatı var. Karşı taraftan izin almanız sonucunda buna izin veriyor. Bunun üzerine Kasımpaşa Kulübü ile durumu görüştük. Maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynamak istediğimizi söyledik ancak kabul etmediler. Böyle olunca maçı Başakşehir Stadı'nda oynamak zorundayız. Ancak her ne hikmetse Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Kasımpaşalı yöneticilerin Beşiktaş'a yaptıkları bu tavır hiç hoş değil." diye konuştu.

Avrupa Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını kaydeden Metin Albayrak, "Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçlarını Başakşehir'de oynayacağız. Türkiye Kupası'nı oynayacağmıız yeri daha sonra bildireceğiz." dedi.

Metin Albayrak, maçlarının nerede oynanacağı konusunda teknik direktör Slaven Bilic'in de görüşlerini aldıklarını açıkladı.

Bu arada yönetim kurulu toplantısının bir bölümüne de teknik direktör Slaven Bilic de katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri