Alanyaspor ile Süper Ligde 12. Randevu

İttifak Holding Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarınki maçla birlikte Süper Ligide 12. kez karşı karşıya gelecek. İ

İttifak Holding Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarınki maçla birlikte Süper Ligide 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2016-2017 sezonunda Alanyaspor'un Konya'da Süper Lig'e çıkmasıyla başlayan rekabette geride kalan 11 karşılaşmada galibiyet sayılarında 5-5'lik eşitlik bulunuyor. İki takım arasındaki tek beraberlik ise sezonun ilk yarısında Konyaspor’un iç sahada oynadığı maçta 1-1’lik skorla alınmıştı. 

Geride kalan 11 karşılaşmada da gol atılması dikkati çekiyor. Şu ana kadar oynanan 11 mücadelede 35 gol atılırken, maç başına gol ortalaması 3,5 oldu. Bu maçlarda Konyaspor'un 18, Alanyaspor'un ise 17 golü bulunuyor. 

PALUT ALANYASPOR’A MAÇ KAYBETMEDİ 

Süper Lig’in 27. haftasında Pazar günü Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da genç teknik adam İlhan Palut, rakibine karşı yenilgi yüzü görmedi. Palut, kariyerinde 2 farklı takımın başında Alanyaspor’a karşı mücadele etti.

45 yaşındaki teknik adam Göztepe ve Konyaspor ile Akdeniz ekibine karşı rakip olduğu 5 resmi müsabakada 3 galibiyet ve 2 beraberlik yaşarken, yenilgi yüzü görmedi. Palut’un öğrencileri bu maçlarda rakip filelere 7 gol atarken, 4 gole engel olamadı.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu, Alanyaspor teknik direktörü Francesco Farioli’ye iki kez rakip oldu. Palut, bu iki maçı da galibiyetle kapattı.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri