Alanya’da Abdülkerim var Amir yok 

Konyaspor’un Alanyaspor maçında savunmanın önemli isim Abdülkerim Bardakçı tekrar takıma dönecek.

Konyaspor’un Alanyaspor maçında savunmanın önemli isim Abdülkerim Bardakçı tekrar takıma dönecek. Kasımpaşa karşısında sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı Başakşehir karşısında görev alamamıştı. 1 maçlık cezasını tamamlayan takımın 2. kaptanı olan tecrübeli savunmacısı Alanyaspor karşısına ilk 11’de başlayacak.

ORTA SAHANIN ÖNEMLİ İSMİ OYNAYAMAYACAK

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu ve maestrosu olan Amir Hadziahmetovic Alanyaspor maçında takımını yalnız bırakacak. Başakşehir deplasmanında yeşil-beyazlı ekibin başarılı bir oyuncusu daha kart cezalısı durumuna düştü. 

Konyaspor'un Boşnak orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic, Alanyaspor karşılaşmasında görev alamayacak. Anadolu Kartalı'nda Amir Hadziahmetovic, maçın başında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Boşnak oyuncu, hafta sonu oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Teknik direktör İlhan Palut Amir’in yokluğunda orta sahada kime şans vereceği ise merak konusu oldu. Kafasında farklı alternatifler olan başarılı teknik adamın orta saha kurgusu  maç saatinde belli olacak.

SPOR SERVİSİ  

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri