Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti

İzmit'te, bir iş yerinde alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti. Bir kişinin bıçaklandığı olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Olay, Gazanfer Bilge Bulvarı yakınında faaliyet gösteren bir iş yerinde...

İzmit'te, bir iş yerinde alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen kavga kanlı bitti. Bir kişinin bıçaklandığı olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Gazanfer Bilge Bulvarı yakınında faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 kişi arasında alacak-verecek meselesinden tartışma çıktı. Aralarında, bu mesele nedeniyle devam eden mahkemeleri olduğu öğrenilen şahsıların tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Şakir Y. bacağından bıçaklandı. S.A. ve E.E. isimli şahsılar ise olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, yaralıyı görünce polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi, yaralıyı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaçan şahıslar ise kısa süre sonra Kartepe ilçesi Arslanbey mevkiinde yakalandı. Yakalanan zanlıların da bıçak darbeleriyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri