Alaaddin’e engelli çıkamaz mı?

MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı M. Sırrı Demirel, Engelli vatandaşlarımızın Alaaddin Tepesine çıkışı yasak mı? diye sordu. Şehrin güzide yerlerinden biri olan Alaaddin Tepesine gezmek amaçlı engellilere ait bir çıkış bulunmadığı noktanın da engelli vat

Tüm tepeyi dolaşmama rağmen Orduevi girişinde yer alan araç yolu dışında hiçbir kolaylaştırıcı engellilerin faydalanacağı çıkış bulunmadıklarını ifade eden MHP Selçuklu Adayı Sırrı Demirel, “Alaaddin Tepesi girişi kısmına rampa yapılması çok zor değil. Tepe etrafındaki kaldırımların düzeltilmesi de şart. Bizim belediye başkanlığımız döneminde engellilerimizin tamamına hak ettiği değer verilecek kimse mağdur edilmeyecektir” dedi. Mustafa Sırrı Demirel, toplumda hak sahibi olan engelli vatandaşlarımız için hazırlanan projeler ile engelli vatandaşların memnuniyeti için elimizden ne gelirse yapacaklarını, engelli vatandaşlarımızın yüzlerini güldüreceklerini ifade etti.

SIRRI DEMİREL MUHTARLARLA BULUŞTU
Sırrı Demirel, Selçuklu bölgesi mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri ile Sezerhan Düğün Sarayı’nda bir araya geldi. MHP Selçuklu İlçe  Teşkilatı  tarafından düzenlenen geceye, 76 mahalle muhtarı 10’ar kişiden oluşan  mahalle temsilcileri, il genel ve belediye meclis  üyeliği adayları,taşra belediye başkan adayları ,sivil toplum örgütleri temsilcileri, parti kadın kolları temsilcileri ,parti merkez il ve ilçe temsilcileri ile çok sayıda partilini katıldı. Toplantıda M. Sırrı Demirel, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek not aldı. Muhtarların   Selçuklu’nun  yeniden yapılanması noktasında büyük önem taşıdığını  ifade eden  Demirel, “Mahallelere yapılan hizmetlerimizde  muhtarlarımızın görüşlerini alacağız  kapımızı onlara her  zaman açık tutup başımızın üstünde ağırlayacağız” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri