Ala Dergisi okuyucularıyla buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimlerinde uzun yıllar görev yapan Mustafa Atayın oğlu Mehmet Volkan Atay tarafından hazırlanan Güzel Yaşam Tarzı Dergisi Ala, ilk sayısıyla yayın ...
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde uzun yıllar görev yapan Mustafa Atay’ın oğlu Mehmet Volkan Atay tarafından hazırlanan Güzel Yaşam Tarzı Dergisi Ala, ilk sayısıyla yayın hayatına merhaba dedi. Tesettür giyimin incelikleri başta olmak üzere kişisel bakımdan sağlığa, çocuk gelişiminden dekorasyona uzanan dolu dolu bir içeriği bulunan dergi ilk sayısı ile oldukça geniş bir kitlenin beğenisini kazandı.
İhtiyaçların modaya uygun şekillendirmesine yön veren daha çok örtülü bayanlara hitap eden Güzel Yaşam Tarzı Dergisi’nde özel röportajlar, müzik, edebiyat ve sinema tutkunlarına kültür sanat ajandası, baharla birlikte uyanan doğayı ayağınıza getiren gezi alternatifler. Tesettür giyim firmalarının yöneticileri, modacılar ve özel butik işletmecileriyle röportajlar, blog tanıtımları, sokak çekimleri, stil önerileri, renk trendleri, tesettür giyim firmalarının koleksiyonlarından özel kıyafetlerin çekimleri ve fotoğrafçıların gözünden gelin ve damat kareleri de alıyor.
Oğlu tarafından hazırlanan derginin Konya’da tanıtımını yapan Mustafa Atay, derginin çıkışının da çok ilginç olduğunu söyledi. Atay, “Daha çok reklam çalışmaları konusunda deneyimi olan oğlumun bir firma için yaptıkları fotoğraf çekimi, İngiltere’de yayın yapan İslami yaşam tarzı dergisi Emel Magazin’in editörünün dikkatini çekmiş. Editör söz konusu fotoğrafı dergisinde kullanmak istemiş. Oğlum ve arkadaşları dergiyi incelediklerinde ‘Çok güzel bir dergi, neden Türkiye'de de benzeri olmasın!’düşüncesi ile dergiyi hayata geçirdi” dedi.

ALİ SAİT ÖGE

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri