Akyüz: Oynamak için sabırsızlanıyorum

Geçirdiği operasyonun ardından uzun bir süre Konyaspordan ayrı kalan Serhat Akyüz, yaklaşık 1 ay sonra tam olarak hazır olacağını ve forma giymek için sabırsızlandığını belirtirken, Konyaspor'u sezon sonunda hak ettiği Süper Lig'e taşıyarak geçen sezon üz

Sakatlık dönemi ile ilgili bilgiler veren Serhat Akyüz "Geçen sezonun son haftalarına doğru yaşadığım sakatlığın ardından bir operasyon geçirdim ve yaklaşık 5 aydan bu yana futboldan uzağım. Sakatlığımın tedavi süreci olumlu geçti. 1 aydan bu yana ayrı olarak ve son 2 haftası da takımla birlikte olmak üzere çalışmalara başladım. Futbol oynamayı çok özledim. Her şey yolunda giderse ve bir aksilik olmazsa 1 ay sonra yeniden sahalara döneceğim ve formama kavuşacağım. Dışarıdan takip etmek tabiki zor. Bir an önce takımın içerisine girip katkı sağlamayı çok istiyorum. Kendimi biliyorum. Hırsımla takımda önemli işlere imza atacağıma inanıyorum" dedi.

Konyaspor'un Bank Asya 1.Lig'de başarılı bir performans sergilediğini ve ligin zirvesinde yer aldığını da sözlerine ekleyen Akyüz "Takımımız geçen sezon yaşanan küme düşme olayının ardından kadrosunu büyük oranda yenileyerek hiçte alışık olmadığı Bank Asya 1.Lig'deki mücadelesine başladı. Geride kalan 9 haftaya bakıldığında birçok takımın bizim yerimizde olmak istediğini biliyoruz. Gerçekten tecrübeli oyunculardan kurulu kaliteli bir kadroya sahibiz. Bunu bizde biliyoruz diğer takımlarda biliyor. Bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Tabiki gerçek kalitemizi henüz ortaya koyamadığımız ve istediğimiz oyunu oynayamadığımız gerçek. Ama haftalar ilerledikçe daha da iyi duruma geliyoruz. Ben, Zafer Demir, Uğur Akdemir ve hazır olmayan diğer arkadaşlarımızın da gerçek güçlerini yakalamaları ile Konyaspor'un Bank Asya 1.Lig'de misafir olduğunu gösterip, hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız. Bu konuda yönetimimiz, teknik heyetimiz ve oyuncu kadromuz müthiş bir inanca sahip. Bu da işimizi kolaylaştıracak" diye konuştu.
Çaykur Rizespor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Serhat Akyüz "Geçmişte oynadığım kulübe karşı şimdi arkadaşlarım rakip. Burada daha önce Rizespor'da forma giyen arkadaşlarımda var. Tabiki tek düşüncemiz Konyaspor'un başarısı. Maçın seyircisiz oynanması avantaj gibi görünse de biz futbolcular için seyircinin önemi deplasmanda oynasanızda çok fazla. Onlar adına iyi bir maçı kaçıracakları için üzgünüm. Rize'den galibiyetle dönerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri