Akyürek, şehit ve gazi dernek üyeleri ile biraraya geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyadaki şehit ve gazi derneklerinin üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’daki şehit ve gazi derneklerinin üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Genel Sekreter Yardımcıları Abdülmelik Ötegen, Süleyman Şenol Aydın, Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Atilla Şirin, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur ve derneklerin üyeleri katıldı.

İnsanların Ramazan ayında daha mutlu ve daha huzurlu olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının rahmet ve bereketinin adeta insanların üzerine sinmiş olduğunu söyledi.

TERÖRİSTİN DİNİ VE MİLLİYETİ YOK

Herkesin ailesinde şehit ve gaziler olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, şehitlere karşı olan borçların ödenemeyeceğini, ancak miras bırakılan vatanı dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için canla başla çalışmak gerektiğini söyledi.

Caninin, teröristin dini ve milliyeti olmadığını kaydeden Başkan Akyürek, yeryüzünde yetiştirilen olumsuz nesillerin, insanları ızdırap içinde bıraktığını vurguladı. Başkan Akyürek, “Çözüm her zaman olduğu gibi yine milletimizin asil duruşunda, geleneğinde, birlik ve beraberliğini koruyan yapısında. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

Şehitlerin sorgusuz sualsiz cennete gireceğini hatırlatan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, tüm şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik ve Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur da, konuşmalarında tüm gazileri ve şehit ailelerini bir araya getiren Başkan Akyürek’e teşekkür ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri