Akyürek ‘Çimen’ dedi

Konyasporda olağanüstü genel kurul kararı alındıktan sonra kulübün sahipsiz kalmaması adına hem hoca hem de futbolcu transferlerini yürüten Zeki Çimenin göreve devam etmesi isteniyor

Konyaspor’da genel kurulu sayılı günler kalmasına rağmen, yönetim ve başkan belirsizliği sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Amerika’dan dönmesiyle birlikte yeniden hareketlilik kazanan başkanlık için gözler Zeki Çimen’e çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve spor kamuoyu, yeşil-beyazlı ekibin sahipsiz kalmaması ve transfer döneminde bir sıkıntı yaşamaması için elini taşına altına koyan Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen’in göreve gelmesine sıcak bakarken,  Çimen’in bu konuda sessiz kalması kafalardaki soru işaretlerini de çoğaltıyor. Ara dönemde olağanüstü bir fedakarlık göstererek, Konyaspor’da boşluk oluşmasına fırsat tanımayan ve bugüne kadar yapılan transferlerin hepsinde imzası bulunan Zeki Çimen’i yeni dönemde de Konyaspor’un başında görmek isteyen sporseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in bu konuda tavır koymasını ve kulübün yeni bir maceraya sürüklememesinin altını çizdiler. Konyaspor’un yeni bir macerayı kaldıracak gücünün olmadığını da ifade eden sporseverler,  şehrin ileri gelenlerinin hem Konyaspor’a hem de Zeki Çimen başkanlığındaki yönetime destek vermesini istediler. Konyaspor konusunda olağanüstü titiz davranan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı memnun olduğu ve ileride de kulübe yararlı olacağını dillendirdiği Zeki Çimen’in başkanlığına sıcak baktığı öğrenildi.

ZEKİ ÇİMEN’İN LİSTESİ CEBİNDE
Konyaspor’da bir boşluk oluşmaması adına kurulan komitenin içinde yer alan ve yaptığı transfer çalışmaları ile kamuoyunun haklı bir takdirini de kazanan başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Zeki Çimen’in listesinin hazır olduğu ve pazartesi günü yapılacak olan genel kurula başkan adayı olarak çıkacağı öğrenildi.  Kendisiyle görüştüğümüz Çimen, Konyaspor’un sahipsiz kalmaması ve bir maceraya sürüklenmemesi adına dün olduğu gibi bugün de elini taşın altına koyacağını, ancak şehrin kendisine bu anlamda destek vermesini istedi. Konyaspor’un iyi transferler yaptığını ve takımın Bank Asya’da misafir olduğunu yineleyerek, “Böyle bir takımın sahipsiz kalmasına elbette gönlümüz razı olmaz. Konyalılar da böyle bir takımı sahipsiz bırakmaz diye düşünüyorum. Ben ve arkadaşlarım Konyaspor’u layık olduğu yere çıkartmak için pazartesi günü yapılacak genel kurula listemizi sunacağız. Bu konuda Büyükşehir belediye başkanımız sayın Tahir Akyürek beyin de bize destek vereceğine inancımız sonsuz. Çünkü, daha önceki görüşmelerimizde bize bu konuda samimi davrandı. Sonuçta Konyaspor bu şehrin takımı” dedi.
RAMAZAN ÖZER ADAY OLDU
Konyaspor’da pazartesi günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Ramazan Özer oldu. Konyaspor’da 13 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Ramazan Özer oldu. Mehmet Ali Kuntoğlu’nun başkanlığındaki yönetimde yer alan ve basın sözcüsü olarak görev yaparken, yönetimdeki arkadaşlarıyla arasında oluşan fikir uyuşmazlığı nedeniyle istifa eden Özer, listesini hazırladı ve başkanlığa talip oldu. Konuyla ilgili açıklamasında, Konyaspor’u sahipsiz bırakmamak için yola çıktıklarına dikkat çeken Özer, “Konyaspor’un küme düşmesi hepimizi derinden üzdü. Üstelik yaşanan yönetim boşluğu ve yönetime talibin olmayışı bizleri bu noktada adımlar atmaya sürükledi.  Spor camiasının önde gelen bireylerinin teveccühü ile başkanlığa aday olma kararı aldım. Pazartesi günü delegelerin de onay vermesi halinde göreve geleceğiz. Hedefimiz Konyaspor’u yeniden ayağa kaldırmak ve hak ettiği Süper Lig’e döndürmek. Tüm arkadaşlarımla birlikte bu hedef doğrultusunda çalışacağız. Büyük Konyaspor camiasının desteğini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri