Akyürek, Bosna pazar esnafını ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Akyürek, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Bosna Hersek ve Melikşah Mahallesi’nde pazar esnafını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e eşi Fatma Akyürek, Parti İl Başkan Yardımcısı Bedriye Günaydın ile Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal eşlik etti. Esnaflar ve pazar yerindeki vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akyürek, Bosna Hersek Mahallesi Türkiye'nin en büyük mahallelerinden biri olduğunu hatırlatarak, Büyükşehir Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı yatırımlarla mahallenin çehresinin değiştiğini söyledi. Bosna Hersek Mahallesi ve İstanbul Yolu’nun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerle modern hale getirildiğini vurgulayan Başkan Akyürek, mahalleye; Konya’nın ilk Gençlik Merkezi, Konya'nın en geniş caddesi olan 10 km uzunluğundaki Aliya İzzetbegoviç Caddesi, İtfaiye grup binası, Kampus İçi Tramvay Hattı, KOMEK binası, Saraybosna Parkı, Üniversite-Bosna Hersek Köprülü Kavşağı, gibi yatırımların yanı sıra; asfalt ve bordür çalışmaları da yapıldığını hatırlattı. Konya’da tüm yatırımların insan odaklı olduğunu ve sevgiyle yapıldığını kaydeden Başkan Akyürek, yatırımların devamı, Dünya Kenti Konya projelerinin hayat geçirilmesi için vatandaşların desteğini istedi. Başkan Akyürek’e yakın ilgi gösteren esnaflar ve alışverişe gelen üniversite öğrencileri, Bosna Hersek Mahallesi’ne ve üniversiteye yapılan değerli yatarımlar nedeniyle teşekkür ettiler. Ziyaretleri esnasında yoğun ilgi gören ve vatandaşlara karanfil dağıtan Başkan Akyürek, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

AKP’DEN YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı’nın sosyal işlerden sorumlu Başkanı Bedriye Günaydın, her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan yaşlılar haftasına yönelik bir bildiri yayımladı. “Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü verileri açık bir gerçeği ortaya koymaktadır ki 21. yüzyıl yaşlılığın yüzyılı olacaktır” diyen Bedriye Günaydın, “Bu gerçekten hareketle bütün toplumların çok boyutlu olarak kendi değerlendirmelerini yapmaları, önlemlerini almaları ve yaşlanma problemlerini sosyal hassasiyetlerle ele alarak bu yönde projeler geliştirmeleri gerekmektedir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri