AKTİSAD’ın yeni binası göz dolduruyor

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek için, Adana Çevre Yolu üzerinde bulunan yeni merkezine taşındı.
AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akın, daha önce İttifak Holding Genel Merkezi olarak kullanılan ve İttifak Ticaret Merkezi’nde bulunan bin 500 metre karelik kapalı alana sahip yeni merkeze taşındıklarını açıklayarak, yeni dönemde daha profesyonel bir yapılanma sürecine girdiklerini vurguladı.
Konya iş dünyasına sunulan hizmetlerin daha kaliteli olmasının hedeflendiği yeni merkezde, 200 kişilik lüks yemekli toplantı salonu bulunuyor. Altyapı ve teknolojik donanımı yenilenen dernek merkezinde, fitness salonu-sauna, cep sineması, lobi, dinlenme salonları ve çok amaçlı iki adet toplantı salonları hizmet verecek. Eğitim amaçlı modern ders sınıflarının oluşturulduğu dernek merkezinde iş dünyasının ve üyelerin daha geniş çaplı hizmet alması amaçlanıyor.
Dernek merkezinin yeni yeriyle ilgili açıklama yapan AKTİSAD Başkanı Ali Akın, “Derneğimiz her geçen yıl kendisini geliştirerek gelecek vizyonunu yeniliyor. 1994 yılından bugüne kadar çeşitli mekanlarda üyelerine ve Konya iş dünyasına üstün hizmet sunma gayretinde olan derneğimiz, taşındığımız yeni merkezimizde çok daha profesyonel bir yapıya kavuşmuş oldu. Üyelerimizin iç ve dış ticaretteki pazar paylarını artırabilmek için ANSİFED ve TUSKON ile işbirliğine daha fazla gayret edeceğiz. Konya’nın ticaret hacminin daha fazla olabilmesi için yoğun bir çalışma yapıyoruz” dedi.
Gelişen küresel ve rekabetçi hizmet şartlarına uyum sağlayabilmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Akın, “İş dünyasına daha iyi hizmetler sunabilmek için başarılı bir çalışma stratejisi izlemeye çalışıyoruz. Bunun için teknolojik ve fiziki değişimi bir ihtiyaç olarak görerek yeni merkezimize taşındık. Altyapı ve teknolojik donanımızı yeniledik. Yeni merkezimizde sosyal tesis konseptiyle iş dünyası ve üyelerimize yönelik hizmetlerimizin daha iyi olmasını amaçlıyoruz. Yeni mekanımızda ferah ve sıcak bir ortam oluşturmaya çalıştık” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri