AKTİSAD iftarda buluşturdu

Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKTİSAD) tarafından 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan dernek binasında verilen iftar yemeği yönetenler, iş dünyası ve basını buluşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri Hasan Angı, Mustafa Kabakçı, Ali Öztürk, Ahmet Büyükakkaşlar, Kerim Özkul, Ayşe Türkmenoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Orman Bölge Müdürü Ali Fuat Ünal, Çevre ve Orman İl Müdürü Hasan Küçükaydın, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, SGK İl Müdürü Özge Songül, çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile işadamları katıldı.

İftar yemeğinin ardından milletvekilleri adına konuşan Hasan Angı, 71,5 milyon insan arasında kardeşlik bağlarını güçlendirme çabası içerisinde olduklarını belirtti. Angı, AKTİSAD Başkanı Ali Akın ile organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Konya’da Ramazan’ın manasına uygun yaşandığını dile getirerek, “Konya, binlerce sanayi ve KOBİ’ye sahip. Şehrin gelişmesinde işadamlarımızın ve işadamları derneklerimizin büyük rolü var” dedi.
İftar programına katılan davetlilere teşekkür eden AKTİSAD Başkanı Ali Akın da, dünya ve Türkiye’nin büyük bir değişim içerisinde olduğunu söyledi. Türkiye ekonomisinin 20 yıl içerisinde büyük mesafeler kat edebileceğini belirten Ali Akın, “Ancak bizim 20 yılı bekleyecek, dayanacak durumumuz yok. 3-5 yıl içerisinde önemli aşamalar katetmeliyiz” dedi. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri