Aktif Eğitim-sen, Yılın Eğitimcisini Ödüllendirdi

Ağrı’da Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) ve Ağrı Eğitimciler Derneği', '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle düzenlediği yemekli toplantıda yılın eğitimcisine ödül verdi. Yemek ve ödül programına katılan üye ve davetlilere...

Ağrı’da Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) ve Ağrı Eğitimciler Derneği', '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle düzenlediği yemekli toplantıda yılın eğitimcisine ödül verdi.

Yemek ve ödül programına katılan üye ve davetlilere konuşan Aktif Eğitim-Sen Ağrı Şubesi ve Ağrı Eğitimciler Derneği Başkanı Ali Ceylan, çok şerefli ve ideal bir meslek olan öğretmenlik yapmanın kıvancını yaşadıklarını söyledi.

Ceylan, "Ülkemizde ve dünyanın dört bir tarafında yüksek mefkureleri uğruna yardan, serden ve vatanlarından uzakta bu mesleği ifa eden kahraman eğitim neferlerinin öğretmeler gününü kutlar, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Uğramış olduğu haksızlık karşısında sergilemiş olduğu dik duruşla öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin makam odalarına sığmayacak kadar büyük olduğunu gösteren Ağrı Eğitimciler Derneği ve Aktif Eğitimciler sendikasının yılın eğitimcisi ödülüne layık görülen üyemiz, gönlümüzün müdürü ve ağabeyimiz Fevzi Yazıcı’yı tebrik eder ve herkesin örnek alması temennisiyle nice yıllara.” diye konuştu.

Başkan Ali Ceylan tarafından Fevzi Yazıcıya plaket takdim edildi. Plaketi alan Fevzi Yazıcı, bu ödül ve takdir kendilerini çok memnun ve duygulandırdığını ifade ederek, “Şerefli bir meslek ve şerefli mensupları ile bulunmanın huzurunu yaşıyorum.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri