Aktif Eğitim Sen Öğretmenler Günü'nde Üyelerine Yemekte Ağırladı

Aktif Eğitimciler Sendikası Havza Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında özel bir restoranda üyeleri ve aileleri ile birlikte yemekte buluştu.Açılış konuşmasını yapan Aktif-Sen Havza ilçe Temsilci Mehmet Urhan, “Aktif...

Aktif Eğitimciler Sendikası Havza Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında özel bir restoranda üyeleri ve aileleri ile birlikte yemekte buluştu.

Açılış konuşmasını yapan Aktif-Sen Havza ilçe Temsilci Mehmet Urhan, “Aktif Eğitim Sen olarak eğitim çalışanlarımızın mesleki motivasyon ve mesleki gelişimine, sosyal hayat standartlarının yükseltilmesine ve görev yaptıkları okullarında altın nesillerin yetiştirilmesi adına öğretmenlerimizin aşkla, şevkle gayret etmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Sendikamızın kuruluşundan itibaren verilen desteğin, duyulan güvenin ve her geçen gün artan teveccühün farkında ve sorumluluğunda olarak samimi ve istikrarlı şekilde sizlerin sevgisiyle büyüdüğümüzü de unutmadan, Öğretmenler Gününüzü en kalbi duygularla kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte daha huzurlu, mutlu ve daha umutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum.” diye konuştu.

Aktif-Sen Samsun Şube Başkan Vekil Ali Şeker ise, bazı değerler etrafında bir araya gelen insanların burada güzel duyguları paylaşarak birlikte olmak çok farklı bir sevinç ve mutluluk katıyor. İnsanlar kendileri bir ferttir ve toplum içinde yaşamak zorundadırlar. Bizim sendikamız bir sevda, aşk, tutku etrafında birleşip bazı noktalarda haklarını aramak için kuruldu. Bu zor ve sıkıntılı günlerde Hakk'ı söylemenin ve haklının yanında olmanın bu doğruluğu bilen insanların gerçekten gönüllerin bir olduğunu görmekteyiz. Zor olan günlerde yapılan işlerin çok daha heyecanları var buda ayrı bir tat ve lezzettir diyerek programa katılan öğretmenlerin ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutluyorum." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri