Aktif Eğitim-sen, Kızılay Ekibinin Haftasını Kutladı

Aktif Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılayı Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek Kızılay ekibinin “Kızılay Haftası”nı kutladı. Ziyarette konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, “Kızılay...

Aktif Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılayı Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek Kızılay ekibinin “Kızılay Haftası”nı kutladı.

Ziyarette konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, “Kızılay Haftanızı kutlar ve nice yardım bekleyen vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam etmenizi temenni ederiz.” dedi. Kan ihtiyacının hiç bitmediğine ve her ana her kesin buna ihtiyaç duyabileceğini hatırlatan Zor, Aktif Eğitim-Sen olarak sendika binasında kan bağışı kampanyası düzenlediklerini bunun yanı sıra Kızılay’ın yürüttüğü kan bağışı kampanyalarına her zaman destek vereceklerini kaydetti. Kızılay Derneği Samsun Şubesi’nin de özelikle bu konudaki çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Zor, Kızılay tarafından yapılan organizasyonlarda üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır oldukları mesajını verdi.

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Kızılay Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, “Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutladığımız Kızılay Haftası’nda çeşitli faaliyetlerle vatandaşlarımıza Türk Kızılayı’nı hatırlatmak ve anlatmak istiyoruz. İnsanlık adına, ihtiyaç sahibine yardımcı olmak adına faaliyetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri