Aksoy ve Kılınç’tan yakın takip

Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy ile Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç, takımın son durumunu görmek için Hollanda kampını ziyaret etti

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile transfer zirvesi için ve takımın son durumunu görmek için Hollanda’ya giden Aksoy ve Kılınç dün yapılan antrenmanı saha kenarından takip etti.

İkinci Başkan Selçuk Aksoy ve Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç, kulüp menajeri Seçkin Özdil’den takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Aksoy ve Kılınç, tedavisi süren oyuncular, yeni transferlerin takıma uyumu ve kampla ilgili olarak bilgiler aldı.

Atiker Konyasporlu yöneticiler teknik direktör Rıza Çalımbay ile transfer zirvesinde bir araya geldi ve yapılacak transfer hamleleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. . Şuana kadar kaleye Ertuğrul Taşkıran, stopere Uğur Demirok sol beke Yevgen Opanasenko ve orta sahaya Marko Jevtovic’i transfer eden yeşil-beyazlı ekipte Rıza Çalımbay 3-4 transfer daha istiyor. Atiker Konyaspor transfer komitesi de stoper kanat ve orta saha bölgelerine takviye yapılması adına yoğun mesai harcıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri