Aksoy, Ticaret Borsası'na Veda Ziyaretinde Bulundu

Samsun Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Hüseyin Aksoy, Ticaret Borsası’nın şehrin önemli dinamiklerinden biri olduğuna işaret...

Samsun Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, Ticaret Borsası’nın şehrin önemli dinamiklerinden biri olduğuna işaret ederek, "Ticaret Borsası Başkanımız Sinan Çakır ve ekibi Samsun’a yapılacak işler noktasında, sürekli özverili bir çalışma içerisinde oldular. Samsun’da göreve başladığım günden bugüne kadar kendileri ile hep dostane ve iyi ilişkiler içerisinde olduk, önemli projelere imza attık, bu vesileyle de kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Vali Hüseyin Aksoy’a Samsun’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ise "Sayın Valimizin, Diyarbakır Valiliğine atanması haberini şehrimiz ve kendi adımıza bir kayıp olarak görüp üzüntüyle karşılarken, çözüm süreci açısından kilit önemdeki bir kentte görev yapacak olmasını, ülkemiz ve çözüm süreci açısından çok hayırlı olacağına inanıyorum. Valimiz adına, kendisine duyulan güvenin ve beklentinin bir göstergesi olarak görevde terfi olarak değerlendiriyor ve seviniyoruz." diye konuştu.

Vali Aksoy’un göreve başladığı günden bugüne kadar Samsun’la ilgili her meseleye hassasiyet gösterdiğini ifade eden Çakır, "İlimiz adına yapılan her projede çok önemli katkılar yaparken, aynı zamanda bu projelerde bizleri; Büyükşehir Belediyemizi, Üniversitemizi, Ticaret ve Sanayi Odamızı bir araya getirmiş, bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte lokomotifimiz olmuştur. Özellikle giderayak gerçekleştirdiği ve Samsunumuzun lojistik bir merkez olmasını sağlayacak 45 milyon Euroluk Samsun Lojistik Köyü Projesi’nde Valimizin büyük gayreti ve çalışması vardır. Sayın Valimizle çalıştığımız süre içerisinde gerek Ticaret Borsası Başkanı olarak, gerekse bu şehirde yaşayan bir iş adamı olarak kendisine hep duacı olduk, Allah da kendisinden razı olsun. Sayın Valimize yeni görev yerinde başarılar temenni ediyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri