Aksoy: Şampiyon yetiştiriyoruz

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarını başarıyla tamamlayan 1375 sporcu düzenlenen törenle başarı belgelerini aldı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarını başarıyla tamamlayan 1375 sporcu düzenlenen törenle başarı belgelerini aldı. Selçuklu Belediyespor Kulübü 2012 yılı Yaz Spor Okulları kapanış töreni yapıldı. Uluslararası Spor Salonunda yapılan kapanış törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcu aileleri ve sporcular katıldı.

BURADA ŞAMPİYON YETİŞTİRİYORUZ

Yaz Spor Okullarının kapanış töreni ile sporun bitmediğini ve Yaz Spor Okullarına katılan sporculardan isteklilerin Selçuklu Belediyespor Kulübü çatısı altında spor yapmaya devam edeceğini belirten Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy “Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarına 8 branşta  1375 öğrencimiz katıldı. 18 Haziran da başlayan ve bugün sona eren eğitimin ardından çocuklarımız burada sporun güzellikleriyle tanıştılar. Bu öğrencilerimizin arasından geleceğin şampiyonları çıkacaktır. Her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Amatör Spora büyük bir değer ve destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SPORA TAM DESTEK

18 Haziran tarihinde açılan Yaz Spor Okullarına katılan çocukların yaz tatilini iyi değerlendirdiğini ve kötü alışkanlıklardan uzak durduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise konuşmasında, “Belediye olarak Konya’nın spor hayatına katkı sağlıyoruz. Kulüp olarak hem altyapıya hem de tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Selçuklu’da 5 ayrı merkezde spor salonu yaparak hizmete sunduk. Amatör Sporun her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. Selçuklu Belediyesporlu sporcular bu gün Avrupa’da Olimpiyatta dereceler elde ederek, uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil ediyorlar. Bu bize mutluluk veriyor. Yaz Spor Okullarımızı bitiren sporcularımız içinden de şampiyonların çıkacağına inanıyor ve hepsine sporla iç içe bir hayat diliyorum” dedi.

Törende ayrıca basketbol branşı öğrencileri babalar ve oğullarından oluşan takımlarla maç yaptılar. Törene katılanlardan büyük ilgi karşılaşmalar sonunda spor okulu öğrencilerine madalya ve başarı belgesi verildi. Sporculara madalya ve belgeleri Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi. Başkan Altay, Kulüp Başkanı Aksoy Kulüp Yöneticileri tüm sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri