Akşehirspor 2. şansı da değerlendiremedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. kademe play-off müsabakasında Yozgatspor 1959, penaltı atışlarında 6-5 yenilen Akşehirspor 2.kez hüsrana uğradı.

 

Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlanınca maç uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Yozgatspor 1959, Akşehirspor'u 6-5 yenerek TFF 3. Lige yükselen taraf oldu. Geçtiğimiz hafta pazar günü 68 Aksaray Belediyespor'a penaltı atışları sonrası mağlup olan Akşehirspor, 3. Lige yükselme 2. kademe maçında Bolu’da da Yozgatspor'a penaltılarda kaybetti ve umudunu son maça bıraktı.

Bu önemli karşılaşmada Akşehirspor'u taraftarları ile birlikte KASKF Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri de yalınız bırakmadı

1.kademe ve 2.kademe maçlarında yenilen Akşehirspor, 3. Lig’ yükselen 7 takım arasında yer alamadı. 11 takımdan 9 takımın bir üst lige yükseleceği Play – Off maçlarında 3.kademe karşılaşmaları oynanacak. İlk 2 turda başarılı olamayan 4 takım karşı karşıya gelecek. Akşehirspor, 3.kademe turunda Ağrı 1970 ile eşleşti. Maçın günü ve yeri önümüzdeki günlerde açıklanacak. Temsilcimiz bu maçı kazanırsa 3. Lig’e yükselecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri