Akşehir, zirveye ambargo koydu

2. Amatör Küme A, B ve C gruplarında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. A Grubunda Akşehir Endüstrispor, Seyransporu 5-3 mağlup ederek, 9 puanla liderliğini sürdürdü.

Seyranspor ise Akşehir Endüstrispor karşısında gruptaki ilk yenilgisini aldı. İkinci sıradaki Akşehir Gençlikspor evinde Yunakspor’u 6-2 mağlup ederek puanını 8’e çıkardı ve Akşehir Endüstrispor’u takibini sürdürdü. Argıthanı Belediyespor, deplasmanda Yeni Doğanhisarspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 7’ye çıkardı. Doğanhisarspor ise 4 puanda kaldı. Adsız Belediyespor’un Altuntaşspor’u 1-0’la geçtiği haftada 18 gol atıldı. Önümüzdeki hafta grupta şu karşılaşmalar oynanacak: Argıthanı Belediyespor-Yunakspor, Seyranspor-Yeni Doğanhisarspor, Adsız Belediyespor-Akşehir Endüstrispor, Akşehir Gençlikspor-Altuntaşspor

MOBİLYACILAR NAMAĞLUP LİDER
B Grubu’nda 4.hafta geride kalırken, Seydişehir Gücüspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Mobilyacılar Sitespor 8 puanla liderliğini sürdürdü. Konuk ekip Seydişehir ise bu beraberlikle puanını 4’a çıkardı. Mobilyacılar’ın berabere kaldığı haftada Ladikspor liderlik şansını elinin tersiyle itti. Deplasmanda Doğanbey Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Ladikspor 7 puanla ikinci sırada kaldı. Negraspor’a 4-2 mağlup olan Konya Yolspor 7 puanda kalırken, Negra bu galibiyetle puanını 6’ya çıkararak lider Mobilyacılar’a göz kırptı. D.Ö.Akkanat YİBOspor ise evinde İhsaniye Gençlerbirliğispor’u 2-1 mağlup etti.
YENİ MERAM ŞOV YAPTI
C Grubu’nda 4.hafta maçları geride kalırken, Hilalspor’u 5-1 mağlup eden Yeni Meramspor puanını 10’a çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü. Hilalspor ise bu mağlubiyetle 4 puanda kaldı. Karkın Belediyespor amatörlerin yeni takımı Başakspor’u 2-1’le geçerken puanını 9’a çıkararak zirve iddiasını devam ettirdi. Başakspor ise bu mağlubiyetle 3 puanla 6.sırada kaldı. Ereğli Şekerspor ise Gölyazı Belediyespor karşısında 3-0 galip sayılınca puanını 10’a çıkarak zirve şansını sürdürdü.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri