Akşehir takımları lige iyi başladı

Futbol Amatör Kümede mücadele eden Akşehir temsilcileri 2012-2013 sezonuna iyi başlangıç yaptı

Akşehir Endüstrispor geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede gösterdiği performansı bu sezon ilk defa mücadele ettiği Süper Grubun ilk iki haftasında devam ettirdi. Akşehir ekibi oynadığı 2 maçı da kazanarak zirvenin ortaığı oldu. Akşehir Endsütrispor sezonun ilk maçında deplasmanda Selçukspor ile karışlaştı ve rakibini 3-2 yendi. Sezonun 2. haftasında evindeki ilk maçını oynayan Akşehir temsilcisi geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen ve yine aynı şekilde Bölgesel lig hesapları yapan Karapınar Belediyespor'u konuk etti. Rakibini tek golle geçen Endüstrispor puanını 6 yaparak Süper Grubun zirve ortakları arasında yer aldı.
Mavi-beyazlı ekip İhsaniye Gençlerbirliği ve Kadınhanı Belediyespor ile aynı puanda yer alıyor. Akşehir Endüstrispor2. haftayı averajla 3.sırada tamamladı. Süper Grubun dışında 1. Amatör Küme A grubunda da Akşehir 2 takımla temsil ediliyor. Bu takımlardan Akşehir Belediyesi Kültürspor sezona iyi bir başlangıç yaparak 2 haftada 6 puan toplayarak ligin zirvesindeki yerini aldı. Kırmızı-beyazlı ekip sezonun ilk maçında sahasında Ilgınspor'u konuk etti ve rakibini 3-1 yendi. Sezonun 2. haftasında ise lige iyi başlayan ve grubun iddialı ekiplerinden Havaznspor'a deplasmanda konuk olan Akşehir ekibi rakibini 2-0 yenerek puanını 6 yaptı ve zirveyi rakibinden devraldı.

Geride kalan iki haftada bu grupta Akşehir Belediyesi Kültürspor'un şampiyonluğun en iddialı takımlar arasında yer alacak görüntüsü verdi. Bu grupta  mücadele eden bir başka Akşehir ekibi ise Akşehir Gençlikspor. Gençlikspor gerdi kalan haftayı bay geçmesine rağmen  ilk hafta deplasmanda oynadığı maçta Konya Monivaspor'u 1-0 yenerek lige galibiyetle başladı. Akşehir Gençlik ekibinin de şampiyonluğun en iddialı ekipleri arasında olması bekleniyor. Futbol Amatör Kümede Akşehir temsilcileri şuana kadar oynadıkları maçlarda yenilgi yüzü görmezken gruplarının zirvesinde yer aldılar.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri